Παναιτωλικός: Υπογράφθηκε η σύμβαση για τα έργα

Γιώργος Ντυμένος
Παναιτωλικός: Υπογράφθηκε η σύμβαση για τα έργα

bet365

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος υπέγραψε τη σύμβαση για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου των «κυανοκίτρινων»

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ιδιαίτερη ήταν η σημερινή ημέρα (15/4) για τον Παιναιτωλικό, καθώς η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας υπέγραψε τη σύμβαση για τα έργα βελτίωσης στο γήπεδο της ομάδας. Ο προϋπολογισμός της οποίας ανέρχεται στα 1,5 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Υπογράφηκε σήμερα η Προγραμματική Σύμβαση που αφορά τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναιτωλικού και τη διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά, υποδέχτηκαν τους προέδρους του Γ.Φ.Σ. Παναιτωλικός Παναγιώτη Στεργίου και ΠΑΕ Παναιτωλικός Γεράσιμο Μπελεβώνη, που συνοδεύονταν από τον Γεν. Γραμματέα Ηλία Τσιάντη και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Σωτηρόπουλο, αντίστοιχα.

Οι παρεμβάσεις αφορούν:

Την προσθήκη διώροφης κερκίδας, την κατασκευή στεγάστρου στην μικρή κερκίδα και την κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας ΑμεΑ και διαμόρφωση χώρου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας:

Τη διαμόρφωση – ανάπλαση πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης, για ασφαλή είσοδο και έξοδο φιλάθλων και διερχομένων στο πεζοδρόμιο της οδού:

Τη διαμόρφωση εσωτερικού χώρου στη νότια κερκίδα (πέταλο) και τη δημιουργία χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων, συνεδρίων:

Τέλος, ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, το Μουσείο Παναιτωλικού. Τη διαμόρφωση εκθεσιακού χώρου, με σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση εκθεσιακών προθηκών, ανοικτών εκθετηρίων, οργάνωση, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων, αλλά και διαδραστικών εφαρμογών:

SUPERLEAGUE NEWS FEED