Μελισσανίδης: Ευχετήρια επιστολή σε υπαλλήλους και ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ

Μελισσανίδης: Ευχετήρια επιστολή σε υπαλλήλους και ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ

Gazzetta team
Μελισσανίδης: Ευχετήρια επιστολή σε υπαλλήλους και ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ

bet365

Τονίζοντας πως η Ελλάδα έκανε όλο τον κόσμο να της υποκλιθεί για τη δύναμη, την ενότητα και την αυτοπειθαρχία που επέδειξε κόντρα στην πανδημία και εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς άπαντες στην ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ευχήθηκε σε υπαλλήλους και ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου για το Πάσχα.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Μέρες που είναι, Άγιες μέρες του Θείου Πάθους, συμβαίνει κάτι πρωτοφανές σε όλο τον κόσμο. Η ανθρωπότητα έχει εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς χωρίς πόλεμο.

Η Πατρίδα μας κατάφερε να περάσει μέσα από τις συμπληγάδες με τις πιο λίγες απώλειες και αυτό οφείλεται στην αστείρευτη δύναμη των Ελλήνων και στην Ενότητα που δείξαμε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Ενότητα και Αυτοπειθαρχία.

Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, Εκκλησία, Λαός και Κράτος, για πρώτη φορά ενωμένοι. Όλοι μας, από την Αθήνα μέχρι τα απομακρυσμένα χωριά στα σύνορα.

Όλοι είμαστε περήφανοι για τους μαχητές της Πρώτης Γραμμής, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους επιστήμονες, τους υπαλλήλους του ΕΚΑΒ, τις καθαρίστριες.

Κάναμε για πρώτη φορά όλο τον κόσμο, να υποκλίνεται στην Ελλάδα. Και αυτό ήταν ένα ευλογημένο έργο όλων μας.

Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Αυτές τις μέρες, δεν δοκιμαστήκαμε μόνο εμείς, ως άτομα με τις οικογένειές μας.

Δοκιμάστηκε και η ΑΕΚ. Πήραμε όλα τα μέτρα, για να είστε ασφαλείς και γνωρίζω ότι όλοι σας μετείχατε και μετέχετε στην προσπάθεια να μην μείνουμε πίσω και να έχουμε κατά το δυνατόν τις λιγότερες απώλειες.

Και σας ευχαριστώ γι’ αυτό!

Θα ήθελα να γνωρίζετε ότι η ομάδα μας σας αντιμετωπίζει όλους σαν έναν άνθρωπο. Με σεβασμό, εκτίμηση και ευθύνη.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη στον καθένα από εσάς, και περιμένω μόλις το επιτρέψουν οι περιστάσεις να συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί.

Το φετινό Πάσχα θα μείνει χαραγμένο για πάντα στην μνήμη μας. Αυτές τις Άγιες μέρες, που όλοι μας θα βιώσουμε από τα σπίτια μας τη Θυσία και την Ανάσταση του Χριστού, θα ήθελα να αισθάνεσθε ασφαλείς.

Είμαστε και θα είμαστε πάντα κοντά σας και θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί σύντομα για το Χριστός Ανέστη, για το η Ελλάδα Ανέστη.

Είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες, είμαι σίγουρος ότι θα γιορτάσουμε καλύτερα τις επόμενες γιορτές.

Εύχομαι σε όλους, σε εσάς προσωπικά αλλά και στις οικογένειές σας,

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δημήτρης Μελισσανίδης»

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED