Τα δεδομένα της υπόθεσης «Λούκας Σάσα» και οι… 1+1 επιλογές του Άρη

Τα δεδομένα της υπόθεσης «Λούκας Σάσα» και οι… 1+1 επιλογές του Άρη

Τα δεδομένα της υπόθεσης «Λούκας Σάσα» και οι… 1+1 επιλογές του Άρη

bet365

Πέρα από το δεδομένο ενδιαφέρον ομάδων για τον Σάσα Λούκας αλλά και τις ρήτρες αγοράς των δικαιωμάτων του, στον Άρη έχουν σκοπό να του καταθέσουν πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του.

Η υπόθεση του Βραζιλιάνου μέσου είναι από αυτές που απαιτούν διαχείριση από την πλευρά του Άρη καθώς υπάρχει δεδομένο ενδιαφέρον από άλλες ομάδες και χρονικός ορίζοντας μόλις ενός χρόνου σε ότι αφορά τη διάρκεια του συμβολαίου του. Αυτό εμπεριέχει ρήτρες αγοράς των δικαιωμάτων του και προβλέπει το ποσό των 600.000 ευρώ για (εκτός Ελλάδας) ομάδες και περί των 1.2εκ. ευρώ για αντίστοιχες ελληνικές. Ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό υφίσταται από τον περασμένο Γενάρη, καθώς τότε έφτασαν δύο επίσημες προτάσεις στην ΠΑΕ Άρης. Τότε μάλιστα, ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνατσίνι, ήταν υπέρ της προοπτικής πώλησης, αυτή τη θέση εξέφρασε και στον πελάτη του.

Εκείνο το διάστημα, οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης επί των προτάσεων λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του αθλητή, του κομβικού σημείου στο οποίο βρισκόταν η σεζόν, κυρίως όμως γιατί δεν είχαν τη δυνατότητα αντικατάστασής του λόγω της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών. Αρνητικός στην προοπτική αποχώρησης από τον Άρη ήταν και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Καταρχήν δεν τον ενδιέφερε η προοπτική του ιαπωνικού Πρωταθλήματος (καθώς ιαπωνική ομάδα εκδήλωσε πρόθεση κάλυψης της ρήτρας αγοράς) και δεύτερον, εκτίμησε ότι και ο ίδιος ωφελείται μέσα από την παρουσία του στον Άρη.

Για να έρθουμε στο σήμερα, σε περίπτωση που, με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του Λούκας Σάσα, ομάδα του εξωτερικού καλύψει τη ρήτρα των 600.000 ευρώ η αντίστοιχη ελληνική τη ρήτρα των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ, ο Άρης δεν έχει περιθώριο αντίδρασης και θα αναγκαστεί να συμβιβαστεί με την απώλεια του ποδοσφαιριστή. Πρόθεση των ανθρώπων του Άρη είναι να συζητήσουν με τον Λούκας Σάσα και να του προτείνουν αναπροσαρμογή συμβολαίου με υψηλότερες οικονομικές απολαβές αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα