Καπίγια: «Είμαι καλά πνευματικά»

Gazzetta team
Καπίγια: «Είμαι καλά πνευματικά»

bet365

Ο Ενέκο Καπίγια μίλησε για την αποθεραπεία του, δηλώνοντας ικανοποιημένος από τον πως εξελίσσεται αυτή.

Οι δηλώσεις του στην Mundo Deportivo:

Πως είναι το γόνατό σου;

Πολύ καλά. Εχουν περάσει δύο μήνες απ' όταν έκανα την επέμβαση, το γόνατο ανταποκρίνεται καλά στην θεραπεία και όλα πηγαίνουν βάσει προγράμματος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεσαι.

Όλοι ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο και στα αθλήματα υπάρχουν τραυματισμοί. Πολύ κοντινοί μου άνθρωποι, έχουν υποφέρει από τέτοιους είδους τραυματισμούς, όπως ο Μάρτιν Μαρκελάνθ. Πρέπει να υπολογίσεις ότι θα μείνεις εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι δύσκολο αλλά όσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο καλύτερα. Τα πάω καλά.

Σε ερώτηση για το ποια μεταγραφή τον έχει εντυπωσιάσει στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, είπε:

Όλοι γοητευόμαστε από τον Έντεγκααρντ. Είναι μια εξαιρετική μεταγραφή και γι' αυτόν τον πήραν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλο που ήταν και πέρυσι, θέλω να σταθώ στην απόδοση του Μικέλ Μερίνο, τα πάει απίστευτα. Το κέντρο της ομάδας λειτουργεί τέλεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα