Ζίβκοβιτς: Γενέθλια στην καραντίνα

Ζίβκοβιτς: Γενέθλια στην καραντίνα

Gazzetta team
Ζίβκοβιτς: Γενέθλια στην καραντίνα

bet365

Ο Σέρβος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια και τα φετινά γενέθλια είναι διαφορετικά, καθώς τα περνάει μόνος στο σπίτι του στη Θεσσαλονίκη.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έστειλε στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς τις ευχές της για τα 31α γενέθλια του.

«Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο», ανέφερε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα περάσει τα γενέθλια μόνος στο σπίτι, καθώς η σύζυγός και ο γιος του βρίσκονται στο Βελιγράδι.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στη FORZA πώς περνάει ένα 24ωρο καραντίνας και αποκαλύπτει, μάλιστα, και το νέο του… ταλέντο! Τη μαγειρική.

*** Με όλο αυτό που συμβαίνει με την πανδημία του κορονοϊού είμαστε όλοι αναγκασμένοι να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και να μείνουμε σπίτι. Για εμάς τους αθλητές είναι αρκετά δύσκολο αυτό, αφού είμαστε άνθρωποι που έχουν συνηθίσει να βγάζουν την ενέργεια τους στις προπονήσεις. Οπότε όλο αυτό νιώθουμε να μας… πνίγει.

*** Εγώ συνήθως ξυπνάω γύρω στις 9-9:30, ανάλογα με το αν θα πατήσω το snooze στο ξυπνητήρι μου. Έπειτα θα ετοιμάσω πρωινό και θα το απολαύσω σε απόλυτη ησυχία. Η σύζυγος μου και ο γιος μου είναι στη Σερβία, έχουν μείνει εκεί λόγω της όλης κατάστασης. Οπότε το σπίτι είναι άδειο και υπερβολικά ήσυχο.

*** Γύρω στις 10:30 θα βρεθώ με τον Γιόσιπ Μίσιτς και θα πάμε για τρέξιμο, σε απόσταση ασφαλείας, βέβαια, αφού πρώτα στείλουμε μήνυμα στον ειδικό αριθμό. Έπειτα από μία περίπου ώρα επιστρέφω στο σπίτι και γυμνάζομαι μόνος, με το πρόγραμμα που μου έχει στείλει ο ΠΑΟΚ.

*** Κατά τη 1 θα ξεκινήσω να μαγειρεύω! Όπως ανέφερα και πιο πριν, είμαι πλέον μόνος μου στο σπίτι, οπότε για να φάω θα πρέπει να ετοιμάσω κάτι εγώ. Τώρα που το σκέφτομαι, θα μπορούσα να δηλώσω συμμετοχή στο MasterChef! Έχω γίνει φοβερός μάγειρας. Συνήθως μαγειρεύω ρύζι με κοτόπουλο, ή λαχανικά. Γενικά μαγειρεύω υγιεινά με βάση το διαιτολόγιο που μας έστειλε ο ΠΑΟΚ.

*** Μετά το φαγητό θα μιλήσω είτε μέσω viber, είτε μέσω what’s app με τη σύζυγο μου και το παιδί μου. Συνήθως βάζουμε κάμερα για να τους βλέπω και να με βλέπουν. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ.

*** Το απόγευμα, έχει παιχνίδι! Κατά τις 4 με 5, θα παίξω Playstation. Το FIFA 20 και το Call Of Duty τα έχω… λιώσει. Ωστόσο, υπάρχουν και οι μέρες που πηγαίνω στο super market εκείνη την ώρα, αφού πρώτα στείλω τον ανάλογο μήνυμα στον ειδικό αριθμό.

*** Αργότερα το απόγευμα θα βάλω να δω ταινία ή σειρά στο Netflix. Είδα μία φανταστική σειρά τις προάλες και τη συστήνω σε όλους. «Rise of Empires: Ottoman» λέγεται. Γενικά μου αρέσουν οι ταινίες και οι σειρές ιστορικού χαρακτήρα. Βέβαια, έχω… καεί με την σειρά «Elite», που είναι επίσης διαθέσιμη στο Netflix. Επίσης, αυτές τις μέρες σκοπεύω να δω την ταινία με όνομα «42», είναι η ιστορία του πρώτου έγχρωμου παίκτη που έπαιξε baseball στην Αμερική.

*** Το βραδάκι θα μιλήσω και πάλι με τη σύζυγο μου και το παιδί μου, έτσι ώστε να τους δω ξανά στην κάμερα.

*** Στη συνέχεια θα κάνω την… τρίτη προπόνηση μέσα στη μέρα, αφού θα γυμναστώ ξανά με βάση το πρόγραμμα που έχω από τον ΠΑΟΚ. Μου λείπουν αρκετά οι προπονήσεις, όλο αυτό που περνάμε μοιάζει με διακοπές, αλλά δεν είναι διακοπές γιατί δεν μπορείς να είσαι χαλαρός, αφού κάποια στιγμή λογικά θα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα. Βέβαια, εμείς οι ποδοσφαιριστές όταν δεν έχουμε προπονήσεις θέλουμε να προπονηθούμε και όταν προπονούμαστε θέλουμε διακοπές… Δεν βγάζεις άκρη μαζί μας!

*** Μετά τη γυμναστική, θα κάνω μπάνιο και θα κοιμηθώ. Την επόμενη ημέρα το πρόγραμμα είναι και πάλι το ίδιο…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα