ΑΕΚ: Στην Αγιά Σοφιά το συνέδριο του EFDN!

ΑΕΚ: Στην Αγιά Σοφιά το συνέδριο του EFDN!

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στην Αγιά Σοφιά το συνέδριο του EFDN!

bet365

Την πρώτη μεγάλη διοργάνωση αθλητικού event πήρε από τώρα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η Ενωση αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση του διεθνούς δικτύου κοινωνικής ευθύνης των ευρωπαϊκών ομάδων, EFDN (European Football for Development Network), στο οποίο είναι μέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές πρόγραμμα CSR «Welcome Through Football».

Στο τέλος της τριετής δράσης του πρότζεκτ, δηλαδή το 2023, η AEK αποδέχτηκε να διοργανώσει στο νέο της γήπεδο το EFDN Conference, που διεξάγεται κάθε χρόνο και εφέτος είχε λάβει χώρα στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που είναι μέλη στο European Football for Development Network!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Την πρώτη μεγάλη διοργάνωση αθλητικού event πήρε από τώρα το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αποδέχθηκε τη σχετική πρόσκληση του διεθνούς δικτύου κοινωνικής ευθύνης των ευρωπαϊκών ομάδων, EFDN (European Football for Development Network), στο οποίο είναι μέλος, προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές πρόγραμμα CSR «Welcome Through Football».

Πρόκειται για τριετές εκπαιδευτικό πρότζεκτ, το οποίο έχουν υπηρετήσει οι μεγαλύτεροι ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με άξονα το προσφυγικό ζήτημα και για το οποίο, βεβαίως, η ΑΕΚ επιλέχτηκε από το EFDN λόγω της προσφυγικής της καταγωγής!

Στο τέλος της τριετίας δράσης του πρότζεκτ, δηλαδή το 2023, η AEK αποδέχτηκε να διοργανώσει στο νέο της γήπεδο το EFDN Conference, που διεξάγεται κάθε χρόνο και εφέτος είχε λάβει χώρα στο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα, με τη συμμετοχή όλων των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων που είναι μέλη στο European Football for Development Network! Το συνέδριο του EFDN υποστηρίζεται, βεβαίως, και από το ίδρυμα της UEFA, UEFA Foundation for children, αλλά και από τον ΟΗΕ!

Το πρότζεκτ «Welcome Through Football» υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Ενωση, διοργανώνεται από κοινού και με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και αποτελεί ένα ημερήσιο ποδοσφαιρικό – εκπαιδευτικό πρόγραμμα για πρόσφυγες, ηλικίας 7-25 ετών, διάρκειας δώδεκα εβδομάδων το χρόνο για τρία χρόνια, το οποίο ξεκίνησε το UEFA Foundation με την προφανή σκοπιμότητα της καλύτερης δυνατής προσαρμογής μέσω του ποδοσφαίρου των μεταναστών στις χώρες υποδοχής! Η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή λίγκα που το υποστήριξε, μέσω των ομάδων – μελών της, ήταν η Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία.

«Η συμμετοχή σας σε αυτό το πρότζεκτ, εκτός του συμβολισμού και για την Ελλάδα αλλά και για την ΑΕΚ θα μας δώσει τη δυνατότητα να διοργανώσουμε στο νέο σας γήπεδο το συνέδριο του EFDN», ανέφερε η πρόσκληση της διοίκησης του EFDN προς την ΠΑΕ ΑΕΚ, που βεβαίως αποδέχτηκε άμεσα το αίτημα για τη διοργάνωση ενός πανευρωπαϊκής απήχησης event στην «Αγιά Σοφιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα