Το σχέδιο των δύο στόπερ «χωράει» και τον Αυλωνίτη

Το σχέδιο των δύο στόπερ «χωράει» και τον Αυλωνίτη

Το σχέδιο των δύο στόπερ «χωράει» και τον Αυλωνίτη

bet365

Το όνομα του Τάσου Αυλωνίτη βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Άρη, μόνο που δίπλα στο όνομά του Έλληνα στόπερ υπάρχει κι ένας αστερίσκος ο οποίος δείχνει την προϋπόθεση.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αυτή δεν σχετίζεται τόσο με το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών (επί του παρόντος αυτό αιωρείται) αν και το ουσιαστικό του πράγματος εκεί εντοπίζεται. Επί του παρόντος οι «κίτρινοι» περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA στο αίτημα άρσης της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών λόγω κορονοϊού.

Βέβαια, αυτό κατατέθηκε περισσότερο ως «υπενθύμιση», καθώς πέρασαν σχεδόν δύο μήνες από την εκδίκαση της υπόθεσης (έκδοσης του δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι όπου απολογήθηκαν οι ΕΠΟ, ΠΑΕ Άρης) και ακόμη απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί. Σαφέστατα όμως, η εξέλιξη αυτής της ιστορίας θα καθορίσει τις καλοκαιρινές βλέψεις του Άρη διότι διαφορετικά θα λειτουργήσει σε περίπτωση που αποτινάξει το βάρος των 1.2 εκατομμυρίων ευρώ (αυτές τις οφειλές αναγνώρισε η FIFA) σε σχέση με τον τρόπο που θα αναγκαστεί να κινηθεί αν δεν βρεθεί τρόπος αποφυγής πληρωμής αυτού του ποσού.

Για να επιστρέψουμε στην περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη, το όνομα του έμπειρου στόπερ βρίσκεται σε μια μεταγραφική λίστα η οποία εμπεριέχει ακόμη 19 ονοματεπώνυμα. Στη συγκεκριμένη λίστα αποτυπώνεται το αγωνιστικό σχέδιο που κατέστρωσαν από κοινού οι Άγγελος Χαριστέαες-Μίκαελ Ένινγκ και περιλαμβάνει βασικές και εναλλακτικές λύσεις.

Ο 30χρονος στόπερ είναι από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους ανθρώπους του Άρη, ειδικά στην περίπτωση που χρειαστεί να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών. Δηλαδή, με δεδομένη την αποχώρηση του Φραν Βέλεθ, αν παραχωρηθεί και ο Λίντσεϊ Ροζ, πράγμα το οποίο μοιάζει αρκετά πιθανό.

Κυρίως στο τελευταίο ενδεχόμενο, ο Άρης θα κάνει προσπάθεια απόκτησης του Τάσου Αυλωνίτη ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς και βάσει των τωρινών δεδομένων, εκτιμά ότι ο κύκλος του στην αυστριακή ομάδα έχει κλείσει. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι υπήρξε επικοινωνία ανθρώπου του Άρη με τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό και ο τελευταίος είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Άρη.

Μέχρι στιγμής, στο μυαλό του Έλληνα αθλητή δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θέλει να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη ή να δώσει συνέχεια στην καριέρα του στο εξωτερικό. Αυτό θα εξαρτηθεί από τις προτάσεις που θα φθάσουν στα χέρια τους, από την προοπτική που θα καλλιεργεί κάθε ομάδα και φυσικά από το οικονομικό σκέλος.

Ο Άρης δεν του κατέθεσε επίσημη πρόταση συνεργασίας, απλά του περιέγραψε το πλαίσιο επί του οποίου μπορεί να κινηθεί, δίχως όμως να αναφέρει συγκεκριμένο νούμερο γιατί πολύ απλά αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα, λόγω των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με το ζήτημα της απαγόρευσης μεταγραφών. Το σίγουρο είναι επίσης ότι οι «κίτρινοι» θέλουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και προς αυτήν την κατεύθυνση συζήτησαν με τον Αυλωνίτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα