Ολυμπιακός: Ο Μπα, η Stellar και η μεταγραφή του Άπια

Ολυμπιακός: Ο Μπα, η Stellar και η μεταγραφή του Άπια

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Μπα, η Stellar και η μεταγραφή του Άπια

bet365

Οι πληροφορίες για την μανατζερική... μετακόμιση του Ουσεϊνού Μπα στην Stellar Football Ltd ανοίγουν έναν νέο κύκλο αναφορών για τον Αφρικανό μπακ. Ποια η σύνδεση με τον Άπια που είχε πουληθεί από την Φόρεστ στην Αλμερία.

Ο νεαρός Αφρικανός μπακ του Ολυμπιακού αποτελεί σχεδόν καθημερινό θέμα αναφοράς της αγγλικής μεταγραφολογίας καθώς στο Νησί επιμένουν να τον συνδέουν με ομάδες όπως η Λίβερπουλ και η Γουλβς ή η Άρσεναλ. Για τον Ουσεϊνού Μπα ωστόσο υπάρχει και η πληροφορία για την αλλαγή του μανατζερικού status του παίκτη, πηγαίνοντας στην Stellar Football Ltd. Στην συγκεκριμένη εταιρεία πάντως ανήκε (και ανήκει ακόμα) ο Άρβιν Άπια.

Ο Άγγλος και κάτοχος και ολλανδικού διαβατηρίου που το 2019 είχε πουληθεί έναντι 9 εκατ. ευρώ από τη Νότιγχαμ Φόρεστ (ιδιοκτησίας ως γνωστόν του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως φυσικά είναι και ο Ολυμπιακός) στην Αλμερία. Πάντως (και) μανατζερικές πηγές από την Αγγλία (εκτός από τα ρεπορτάζ στο Νησί δηλαδή) εμμένουν στο ότι ο Ουσεϊνού Μπα αξιολογείται στα 20 και πλέον εκατ. ευρώ και ότι υπάρχουν πιθανότητες να κάνει μία καλή μεταγραφή ακόμα και φέτος.

SUPERLEAGUE NEWS FEED