Ολυμπιακός: Στο Τοπ -20 των selling clubs παγκοσμίως!

Ολυμπιακός: Στο Τοπ -20 των selling clubs παγκοσμίως!

Gazzetta team
Ολυμπιακός: Στο Τοπ -20 των selling clubs παγκοσμίως!

bet365

Έρευνα από το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου τοποθετεί τον Ολυμπιακό μες στην πρώτη 20άδα των ομάδων που τροφοδοτούν απευθείας με παίκτες τα 5 πιο δυνατά πρωταθλήματα της Ευρώπης.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου ή αλλιώς Ποδοσφαιρικό Παρατηρητήριο του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Ερευνών (CIES) καταπιάστηκε με τους συλλόγους που τροφοδοτούν απευθείας με παίκτες τα 5 δυνατότερα πρωταθλήματα στην Ευρώπη (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga και Ligue 1). Πρώτος στην λίστα είναι ο Άγιαξ με 22 παίκτες, 2η η Μπενφίκα με 21 και 3η η Red Bull Ζάλτσμπουργκ. Στην 4η θέση είναι η 2η ομάδα της Ρεάλ, η Ρεάλ Καστίγια που όπως και η Σπόρτινγκ έχει δώσει 17 παίκτες.
Ο Ολυμπιακός είναι η πρώτη ελληνική ομάδα. Είναι στην 16η θέση και όπως οι Ρίβερ Πλέιτ, Λιντς και Χάβρη, έχει πουλήσει απευθείας 8 παίκτες σε ομάδες των 5 κορυφαίων πρωταθλημάτων. Η επόμενη ελληνική ομάδα που θα βρει κανείς στην συγκεκριμένη λίστα είναι ο Παναθηναϊκός (3).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα