Ολυμπιακός: Η άδεια για τους παίκτες και το πλάνο που υπάρχει

Ολυμπιακός: Η άδεια για τους παίκτες και το πλάνο που υπάρχει

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η άδεια για τους παίκτες και το πλάνο που υπάρχει

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν προσαρμόσει το πλάνο τους στις ανάγκες της εποχής του covid-19 και στην εκτίμηση του πότε μπορεί να έχουμε ξανά προπονήσεις και ποδόσφαιρο.

Ουσιαστικά από την περασμένη Παρασκευή οι παίκτες των Πειραιωτών έχουν μία άδεια που θα είναι έως τις 25 Απριλίου και θα είναι σαν άδεια... καλοκαιριού. Ανάλογα βέβαια και με τους χρόνους επιστροφής στην ποδοσφαιρική κανονικότητα. Μπορεί αυτή η άδεια να πιάσει και τον Μαϊο. Και αυτό υπό την έννοια πως στον Ολυμπιακό αναμένουν μες στον Μαϊο (αρχές ή μέσα) την πιθανή επενάναρξη των προπονήσεων και μες στον Ιούνιο να παιχθεί πάλι μπάλα (για τις ελληνικές διοργανώσεις). Κοινώς περιμένουν το restart με προπονήσεις και ποδόσφαιρο και ενώ εκτός από το πρωτάθλημα και το Κύπελλο υπάρχει και το Γουλβς - Ολυμπιακός μες στον Ιούλιο.

Σε αυτό το πλαίσιο παίκτες όπως ο Μορ πήγαν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους (Κοπεγχάγη) ενώ οι Γκιγιέρμε, Καφού, Μπρούνο, Σα και Σεμέδο (και ίσως ο Γκασπάρ) είχαν την πρόθεση να κάνουν το ίδιο. Άλλωστε ο Ολυμπιακός είχε και άλλους παίκτες στο εξωτερικό, όπως τον Σουντανί που προτιμήθηκε να μείνει στην Κροατία και να συνεχίσει εκεί το πρόγραμμά του. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως σε αυτό το διάστημα οι παίκτες δεν θα έχουν το πρόγραμμά τους. Εκτός των άλλων τα δεδομένα για την επόμενη αγωνιστική χρονιά θα είναι δύσκολα. Θα είναι μία fast track χρονιά με προετοιμασία και σχεδόν αμέσως μετά αγώνες.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED