Η σπαρακτική εξομολόγηση του ντος Σάντος: «Δεν έχω να φάω»! (vid)

Η σπαρακτική εξομολόγηση του ντος Σάντος: «Δεν έχω να φάω»! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Η σπαρακτική εξομολόγηση του ντος Σάντος: «Δεν έχω να φάω»! (vid)

bet365

Ο πρώην προπονητής τερματοφυλάκων της ακαδημίας του Παναθηναϊκού, Ρόμπσον ντος Σάντος, συγκλονίζει με βίντεο που ανέβασε στο instagram! Άμεση βοήθεια προς τον Βραζιλιάνο κόουτς.

Συγκλόνισε τον κόσμο του ποδοσφαίρου ο Βραζιλιάνος προπονητής τερματοφυλάκων, Ρόμπσον ντος Σάντος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στην ακαδημία του Παναθηναϊκού αλλά και στην Καλλιθέα. Ο ντος Σάντος με ανάρτησή του στο instagram αποκάλυψε την τραγική του οικονομική κατάσταση λόγω της κατάστασης που έχει προκύψει με την πανδημία, που έχει ως αποτέλεσμα να μείνει χωρίς φαγητό εδώ και τρεις ημέρες!

Ο Ρόμπσον που ήταν από τα πιο αγαπητά παιδιά στο Κορωπί και την Παιανία, είδε άμεση ανταπόκριση για βοήθεια, καθώς στα σχόλια επικράτησε πανικός για να υπάρξει άμεση οικονομική στήριξη προς το πρόσωπό του...

Mεταξύ άλλων, ανέφερε:

"Γεια σας κυρίες και κύριοι, ήθελα να κάνω ένα βίντεο για λόγους όχι προσωπικούς αλλά για λόγους ανάγκης. Ντρέπομαι πολύ που κάνω αυτό το βίντεο αλλά για λόγους ανάγκης θέλω να συζητήσω μαζί σας. Εδώ και δυο μήνες δεν δουλεύω, δεν έχω να πληρώσω το ενοίκιο του σπιτιού μου, το φως, το νερό… Το πιο σημαντικό όμως, το οποίο με τρελαίνει και με πονάει περισσότερο. Εδώ και τρεις ημέρες δεν τρώω τίποτα και πίνω μόνο νερό, γιατί δεν έχω λεφτά να φάω και να πληρώσω το σπίτι μου. Η φωνή μου τώρα τρέμει...".

Θέλω βοήθεια.

A post shared by robson dos santos (@robsongoalkeeper2222) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα