Ιντέγε: «Δεν θα αποφασίσω βάσει των χρημάτων»

Ιντέγε: «Δεν θα αποφασίσω βάσει των χρημάτων»

Gazzetta team
Ιντέγε: «Δεν θα αποφασίσω βάσει των χρημάτων»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στον Άρη και ξεκαθάρισε ότι το βασικό κριτήριο του για το μέλλον δεν είναι το οικονομικό.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Ο Νιγηριανός επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ «Yellow Radio» και αρχικά αναφέρθηκε στην επικοινωνία που έχει με τα μέλη της οικογένειάς του στη Νιγηρία. «Διότι έχουν το ίδιο πρόβλημα και στην Νιγηρία και θέλω να μαθαίνω νέα τους, γιατί είναι συνέχεια σπίτι. Έχουν κλείσει και τα σχολεία. Είναι δύσκολο και γι αυτούς και για μένα. Θα ήθελα να ήμουν μαζί τους, αλλά είναι η δουλειά μου και πρέπει να είναι εδώ. Γενικώς είμαι γενικά θετικό άτομο. Ξέρω ότι δεν θα κρατήσει για πάντα όλο αυτό. Αυτό μου δίνει κουράγιο. Ξυπνάω κάθε μέρα και προσπαθώ να περάσω την μέρα μου όπως καθημερινά. Μαθαίνω τα νέα και η πίστη ότι θα επιστρέψουμε πίσω στην καθημερινότητα με βοηθάει».

Σημείωσε επίσης ότι όλες οι ομάδες θα χρειαστούν χρόνο για να φτάσουν στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης τονίζοντας όμως ότι…. «η αποχή επηρεάζει κάθε ομάδα στην κατηγορία, όχι μόνο τον Άρη». Στάθηκε στο ενδεχόμενο να γίνουν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. «Κανείς ποδοσφαιριστής δεν θέλει να παίζει σε άδεια γήπεδα. Ο κόσμος σου δίνει περισσότερη ενέργεια. Το σημαντικότερο είναι να μείνει ο κόσμος ασφαλής, αλλά και οι παίκτες. Είναι λυπηρό, αλλά πρέπει να το δεχθούμε. Δεν είναι μόνο μειονέκτημα για τον Άρη, αλλά για όλες τις ομάδες. Σίγουρα για εμάς είναι ένα πλήγμα, γιατί ο κόσμος μας, δίνει μεγάλη ενέργεια στην ομάδα».

Ο 31χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει καμία συζήτηση για το μέλλον του. «Τώρα είμαι παίκτης του Άρη θα το σεβαστώ απόλυτα. Όταν φτάσουμε στις μεταγραφές θα δούμε. Υπάρχουν πολλές φήμες και δεν είμαι έκπληκτος γι’ αυτό. Δεν σκέφτομαι ακόμα την επόμενη σεζόν, πριν τελειώσουμε την φετινή. Στο τέλος θα συζητήσουμε με τον πρόεδρο για να δούμε αν θα μείνω ή όχι. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να απαντήσω μ’ ένα ναι ή ένα όχι. Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις από τώρα, γιατί πολλά μπορούν να αλλάξουν. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο τι πλάνα υπάρχουν για την επόμενη σεζόν και θα αποφασίσουμε».

Σε ότι αφορά τη σχέση του με την τριανδρία του Άρη (Καρυπίδης, Χαριστέας, Ένινγκ), απάντησε: «Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον πρόεδρο γι’ αυτό και είμαι εδώ. Είναι ειλικρινής μαζί μου από την πρώτη στιγμή και συνεχίζει. Το εκτιμώ πολύ. Με τον κόουτς έχουμε πολύ καλή σχέση μέχρι στιγμής, τον νιώθω σαν πατέρα μου. Έχουμε και τις διαφωνίες μας, που είναι λογικό, γιατί θέλει το καλύτερο από μένα. Με τον Άγγελο τα πάμε επίσης πολύ καλά, είναι κοντά σε όλους τους παίκτες, αλλά και σε μένα γιατί ήταν επιθετικός παλιά και στις δύσκολες στιγμές με βοηθάει με την εμπειρία του. Τον σέβομαι πολύ για όσα κάνει στον Άρη, αλλά και όσα έχει κάνει για την χώρα του ως ποδοσφαιριστής».

Σημείωσε πάντως ότι το βασικό κριτήριο στην απόφασή του για το μέλλον δεν είναι τα λεφτά. «Δεν σκέφτομαι να κάνω περισσότερα χρήματα. Είχα καλύτερες προτάσεις και τις απέρριψα για να έρθω στον Άρη. Με ενδιαφέρει το περιβάλλον, να είμαι χαρούμενος εγώ, η οικογένειά μου. Ο Άρης είναι μία ομάδα που κάθε παίκτης θέλει να παίζει και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του. Όλα είναι υπέροχα εδώ. Θα είναι μία απόφαση του προέδρου αν θα μείνω ή όχι. Αν μείνω θα είμαι ευχαριστημένος, γιατί μ’ αρέσουν πολλά πράγματα εδώ». Στάθηκε και στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, αν τελικώς υπήρξε κάποιο τρικ. «Οταν ήρθα, έκανα δύο προπονήσεις, όλα ήταν καλά και είπα στον κόουτς πως μπορώ να παίξω, αλλιώς δεν θα του ζητούσα. Το δέχθηκε και με έβαλε να παίξω. Το ότι δεν είχα ανακοινωθεί στην αποστολή ήταν ένα… τρικ, που γίνεται στο ποδόσφαιρο. Ήταν στο πλάνο προετοιμασίας. Για ένα παιχνίδι προετοιμάζεσαι και σωματικά και ψυχολογικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα