Σουντανί: «Όλοι στον Ολυμπιακό μου έχουν εμπιστοσύνη»

Σουντανί: «Όλοι στον Ολυμπιακό μου έχουν εμπιστοσύνη»

Gazzetta team
Σουντανί: «Όλοι στον Ολυμπιακό μου έχουν εμπιστοσύνη»

bet365

Ο Χιλάλ Σουντανί μίλησε και στο εξωτερικό για το πρόβλημα υγείας του αλλά και την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο Ολυμπιακός ως σύλλογος.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο Σουντανί μίλησε στο Sportsky Novosti λέγοντας ανάμεσα στα άλλα πως «ήρθα να επισκεφθώ τον αδελφό μου Σαμίρ και την οικογένειά του και αποκλείστηκα! Δεν μπορούσα πλέον να επιστρέψω στην Αθήνα. Έχω ένα πρόγραμμα κι εργάζομαι, κάνω συνεχώς αποκατάσταση. Είμαι καλά εδώ με τον αδελφό μου, τη σύζυγό του και δύο από τα παιδιά τους. Έχω όλα όσα χρειάζομαι για να προπονούμαι στο σπίτι».

Επίσης τόνισε: «Όλοι στο κλαμπ (Ολυμπιακός) έχουν μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα. Οι άνθρωποι με εμπιστεύονται και καταλαβαίνουν την κατάσταση. Ξέρουν ότι προπονούμαι. Μιλώ όλη την ώρα και είμαι σε επαφή με τον γιατρό του Ολυμπιακού. Του λέω ό,τι κάνω, πώς προχωράω και μου δίνει συμβουλές. Όλα είναι ωραία και καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα