«Έφυγε» ο Άκης Τσόπελας

«Έφυγε» ο Άκης Τσόπελας

Gazzetta team
«Έφυγε» ο Άκης Τσόπελας

bet365

Ο Άκης Τσόπελας έχασε την μάχη από την επάρατη νόσο στα 58 του χρόνια. Μέχρι και το τέλος παρέμεινε ᾽᾽μάχιμος᾽᾽ στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ.

Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο, καθώς ο Άκης Τσόπελας ῎έφυγε᾽᾽ από την ζωή μόλις στα 58 του χρόνια. Ο γνωστός δημοσιογράφος έδινε μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο και μέχρι το τέλος παρέμεινε μάχιμος στα δημοσιογραφικά του Ολυμπιακού Σταδίου, άξιος θαυμασμού και παράδειγμα δύναμης.

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30/8/1962 και μεταξύ άλλων εργάστηκε στην Αθλητική ΗΧΩ, τη Βραδυνή, το Sportime, τη Sportday, τον Πράσινο Τύπο ενώ είχε συνεργασία με το ΦΩΣ των Σπορ και την ιστοσελίδα «Πράσινα Νέα».

Δούλεψε επίσης στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και στο γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για αρκετά χρόνια. Tελευταίο του δημιούργημα του ήταν η ιστοσελίδα Ritorno 2015.
Το gazzetta.gr εκφράζει τα βαθιά συλληπητήριά του στην οικογένεια του Άκη Τσόπελα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα