ΠΑΟΚ: Η τεχνολογία δίνει λύση στην καραντίνα

ΠΑΟΚ: Η τεχνολογία δίνει λύση στην καραντίνα

ΠΑΟΚ: Η τεχνολογία δίνει λύση στην καραντίνα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, εν μέσω καραντίνας, συνεχίζουν την ατομική προπόνηση «μένοντας σπίτι», με στόχο να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση και να είναι έτοιμοι όταν θα επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στην τηλεδιάσκεψη με τον Αμπέλ Φερέιρα την περασμένη Δευτέρα (6/4), ο Ιβάν Σαββίδης ενημερώθηκε για το σχέδιο των προπονήσεων των ποδοσφαιριστών την περίοδο της καραντίνας και το πλάνο που υπάρχει για το σενάριο επανεκκίνησης των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει καθημερινή επαφή με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και όλα σχεδόν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναλύοντας την κατάσταση και συζητώντας με τη βοήθεια της τεχνολογίας, έστω και εξ αποστάσεως, για ποδόσφαιρο.

Ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» πήρε ξεκάθαρες απαντήσεις, με αναλύσεις και αριθμούς. Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού του τμήματος φροντίζουν να παρέχουν στους παίκτες ό,τι είναι διαθέσιμο από πλευράς οργάνων και υλικών για προπόνηση, ανά πάσα στιγμή είναι ενήμεροι για την κατάσταση τους, χρησιμοποιώντας κάθε τελευταίο μέσο της τεχνολογίας, ενώ παράλληλα, οι φυσιοθεραπευτές και οι προπονητές αποκατάστασης φροντίζουν να επισκέπτονται τους παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό.

Καθημερινά οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί από τους γυμναστές της ομάδας και φροντίζουν να δίνουν «στίγμα» του προγράμματος μέσω των ειδικών μηχανημάτων που τους έχει προμηθεύσει η ομάδα και τα οποία καταγράφουν όλα τα δεδομένα της δραστηριότητας τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην διαδικασία ενημέρωσης συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμη και ο Χοσέ Κρέσπο που βρίσκεται στην Ισπανία και συνεχίζει εκεί το πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα