Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Καρέρα: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε ξανά στην Ιταλία, υποστηρίζοντας πως αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μόνο η ΑΕΚ καθώς είναι χαρούμενος στους κιτρινόμαυρους.

Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης μίλησε ξανά στον δημοσιογράφο Νικολί Σκίρα στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για το αν θα ήθελε να προπονήσει την αγαπημένη του Γιουβέντους στο μέλλον.

Ο Καρέρα τόνισε πως αυτό θα ήταν όνειρό του, ωστόσο υπογράμμισε ότι είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ και στην Αθήνα.

«Θα ήταν όνειρο να προπονήσω τη Γιουβέντους και μακάρι να μπορούσα να κατακτήσω και το Champions League ως προπονητής. Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά τώρα είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ και στην Αθήνα», ανέφερε, ενώ στη συνέχεια μετέφερε και πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα με τον κορονοϊό:

«Στην Ελλάδα έχουμε λίγα κρούσματα σε σχέση με άλλες χώρες. Ο κόσμος τηρεί κατά γράμμα τις οδηγίες της κυβέρνησης και μένει σπίτι του. Διαβάζω ότι στην Ιταλία, αντίθετα, πολλοί δεν το κάνουν. Δεν είναι ν’ αστειεύεσαι με την υγεία. Πρέπει να μείνουμε σπίτι, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα».

Επιπλέον ο Καρέρα στη συνέντευξη που έδωσε ανέφερε και το ενδιαφέρον που προέκυψε τους προηγούμενους μήνες από την Τζένοα και την Ουντινέζε, με τον ίδιο ωστόσο να επιλέγει την πρόταση της ΑΕΚ:

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να προπονήσω στην Ιταλία. Τους τελευταίους μήνες υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με δύο συλλόγους της Serie A, όπως την Τζένοα και την Ουντινέζε. Η ΑΕΚ, όμως, είχε την πιο συγκεκριμένη πρόταση. Βρήκα ένα φιλόδοξο σύνολο με σημαντικά πρότζεκτ. Και αμέσως ξεκίνησα με πάθος και με διάθεση να πετύχω. Η φιλοδοξία μου ταίριαξε με εκείνη των παικτών. Τους μετέδωσα το πνεύμα του νικητή και να παίζουν τολμηρά και χωρίς φόβο. Τους... τρέχω πολύ (σ.σ. στις προπονήσεις)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα