ΑΕΚ: A dream in the making! (vid)

ΑΕΚ: A dream in the making! (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: A dream in the making! (vid)

bet365

Το έργο της Αγιάς Σοφιάς έχει μπει στην τελική ευθεία και η ΑΕΚ ετοίμασε ένα βίντεο από την πρώτη ημέρα που ξεκίνησε το έργο μέχρι και σήμερα.

Αναλυτικά:

Με τα έργα για την υπογειοποίηση να ξεκινούν, η επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία. Ένα έργο που αντιμετώπισε πολλά προβλήματα και έπρεπε να ξεπεράσει αμέτρητα εμπόδια, παραμένει σταθερά σε τροχιά υλοποίησης. Με προσεκτικά και σταθερά βήματα.

Αυτά τα βήματα αποφάσισε να σας θυμίσει το ΑΕΚ TV. Από εκείνο το μαγικό απόγευμα του Ιουλίου του 2017 και τον Αγιασμό στη Νέα Φιλαδέλφεια, μέχρι την πρώτη πλάκα, το πρώτο διάζωμα, τον πρώτο πυλώνα, την πρώτη κερκίδα, τον πρώτο σκελετό για το σκέπαστρο.

Μια αναδρομή σε όλες αυτές τις στιγμές που τις ζήσαμε ως μοναδικές, γιατί ήταν. Και το ταξίδι συνεχίζεται.

Μέχρι την επιστροφή στη δική μας Ιθάκη…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα