Αστέρας Τρίπολης: 19 μέρες ατομικές προπονήσεις με τη βοήθεια ειδικής πλατφόρμας!

Αστέρας Τρίπολης: 19 μέρες ατομικές προπονήσεις με τη βοήθεια ειδικής πλατφόρμας!

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης οι παίκτες κάνουν ατομικές προπονήσεις στο σπίτι με τη βοήθεια ειδικής πλατφόρμας, ενώ από σήμερα (2/4) ξεκινούν και ομαδικά προγράμματα μέσω Skype!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στον Αστέρα Τρίπολης, από την Πέμπτη (2/4) ο παίκτες ξεκινούν ομαδικές προπονήσεις μέσω... Skype υπό τις οδηγίες του γυμναστή Παύλου Γκότση.

Ο γυμναστής της ομάδας, από τις 14/3 όπου και έγινε η τελευταία προπόνηση στο «Κολοκοτρώνης», παρακολουθεί τους παίκτες μέσω εφαρμογής που έχουν οι παίκτες στο κινητό τους, μιας και του στέλνουν τις μετρήσεις από το πρόγραμμά τους. Βάσει των αποτελεσμάτων γίνονται οι απαραίτητες αλλαγές στα προγράμματα.

Παράλληλα, κάθε εβδομάδα τους περνάει μέσα στην κοινή πλατφόρμα που έχουν, το πρόγραμμα με τα workout αλλά και τα ατομικά του καθενός. Σ' αυτήν την πλατφόρμα έχουν πρόσβαση περίπου 50 άτομα από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα