ΠΑΟΚ: Εκαναν την Τούμπα viral στο twitter (pics)

ΠΑΟΚ: Εκαναν την Τούμπα viral στο twitter (pics)

ΠΑΟΚ: Εκαναν την Τούμπα viral στο twitter (pics)

bet365

Το twitter ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» με τους φίλους του ΠΑΟΚ να αποδέχονται την πρόσκληση της ΠΑΕ και να ανεβάζουν φωτογραφίες με θέμα το αγαπημένο τους γήπεδο.

Τις μέρες της καραντίνας, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, όλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους επικοινωνίας και επαφής. Τα social media είναι ένας καλός τρόπος και εκεί οι «ασπρόμαυροι», εδώ και καιρό, «παίζουν μπάλα» με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Η νέα πρό(σ)κληση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ήταν να «ανεβάσουν» οι φίλοι της ομάδας την αγαπημένη τους φωτογραφία από το γήπεδο της Τούμπας.

Αυτό έφτανε για να μετατραπεί το twitter σε «ασπρόμαυρο»!

Άλλωστε, η έλλειψη αγωνιστικής δράσης έχει κρατήσει για μεγάλο διάστημα τους φίλους του «Δικεφάλου» μακριά από το δεύτερο «σπίτι» τους…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα