Σα: «Είναι καλό να σε αναγνωρίζουν, η δουλειά στην ομάδα είναι συνολική»

Σα: «Είναι καλό να σε αναγνωρίζουν, η δουλειά στην ομάδα είναι συνολική»

Δημήτρης Τομαράς
Σα: «Είναι καλό να σε αναγνωρίζουν, η δουλειά στην ομάδα είναι συνολική»

bet365

Ο Ζοσέ Σα μίλησε στην πατρίδα του για το ενδιαφέρον από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες αλλά και το πως βιώνει εκείνος την... καραντίνα λόγω του κορονοϊού.

Ο Σα είπε στην ιστοσελίδα zerozero για:

Το ενδιαφέρον για εκείνον: Ναι έχω δει τι λέγεται και τι αναφέρεται γενικότερα. Είναι καλό να μιλάνε για εσένα. Είναι ένα σημάδι, ένα δείγμα ότι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είμαι χαρούμενος. Θα δούμε τι θα συμβεί. Τα πράγματα έχουν πάει καλά σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό είναι λογικό να προσελκύει ομάδες. Είμαι χαρούμενος για αυτό.

Τις επιδόσεις του και την πορεία της ομάδας: Προσωπικά δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει και αυτό σημαίνει να μην δέχεται γκολ. Για εμένα το να είσαι καλός, σημαίνει ότι η άμυνα είναι καλή, η μεσαία γραμμή το ίδιο. Και η επίθεση να είναι η πρώτη που αμύνεται. Η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά μόνο επειδή είμαι εγώ αλλά λόγω της συνολικής δουλειάς. Είναι συνολική η δουλειά.

Τον κορονοϊό: Είναι δύσκολα και πρέπει να προσέχουμε. Είμαι εδώ με την κόρη μου. Δεν πρέπει να βγαίνουμε έξω και όταν το κάνουμε πρέπει να προσέχουμε. Προσπαθούμε να ρυθμίσουμε και να προσαρμόσουμε τη ζωή μας έστω και αν δεν είναι κανονική. Εδώ εκτός από τη γυναίκα μου είναι και ο πεθερός μου και η κουνιάδα μου. Θέλαμε να πάμε στην Πορτογαλία για την καραντίνα, αλλά δεν γινόταν αυτό διότι δεν μας άφηναν λόγω της κατάστασης. Ήταν να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, αλλά αυτό πήγαινε από βδομάδα σε βδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα