Φετφατζίδης: «Αν πειθαρχήσουμε, θα βγούμε νικητές»

Φετφατζίδης: «Αν πειθαρχήσουμε, θα βγούμε νικητές»

Gazzetta team
Φετφατζίδης: «Αν πειθαρχήσουμε, θα βγούμε νικητές»

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης περιέγραψε την κατάσταση που βιώνει με την παύση κάθε δραστηριότητας και συμβούλεψε για τη συνταγή της νίκης.

Ο διεθνής επιθετικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης. «Βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις που κανείς μας δεν φανταζόταν. Έχει η αλλάξει η ζωή όλων μας με την πανδημία που πλήττει όλο τον πλανήτη και το βέβαιο είναι πως τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο ακόμη κι όταν με το καλό περάσει. Είναι αυτονόητο ότι η υγεία μας προέχει οτιδήποτε άλλου και αυτές τις στιγμές που αντιλαμβανόμαστε όλοι ακόμη περισσότερο την αξία της ανθρώπινης ζωής. Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία να τηρούμε χωρίς παρεκκλίσεις τις οδηγίες των ειδικών», είπε αρχικά και συμπλήρωσε.

«Μένουμε σπίτι, προσέχουμε τους εαυτούς μας και τους δικούς μας ανθρώπους μας. Αν ο καθένας μας πειθαρχήσει στις συστάσεις των επιστημόνων θα βγούμε νικητές και θα επιστρέψουμε στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής μας. Φυσικά και λείπει σε όλους η αγωνιστική δράση, όμως δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό στην παρούσα φάση. Χρειάζεται να δείξουμε υπευθυνότητα και να κάνουμε υπομονή. Όσο πιο πειθαρχημένοι είμαστε τόσο πιο γρήγορα θα γυρίσουμε στην κανονικότητα.

Από εκεί και πέρα, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις αποφάσεις των αρμοδίων για το πότε και το πως θα επιστρέψουμε στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή και η προσαρμογή στα νέα δεδομένα δεν θα είναι εύκολη, ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας από εκεί που την αφήσαμε. Όμως, θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταποκριθούμε στις νέες συνθήκες και να τελειώσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε.

Μέχρι τότε, μένουμε σπίτι. Είναι απλό…»

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα