ΠΑΟΚ: «Η μεταγραφή του Μίσιτς θα ολοκληρωθεί κανονικά»

ΠΑΟΚ: «Η μεταγραφή του Μίσιτς θα ολοκληρωθεί κανονικά»

bet365

Οι Πορτογάλοι μπορεί να επιμένουν στα δικά τους σενάρια αναφορικά με το μέλλον του Γιόσιπ Μίσιτς, ωστόσο στον ΠΑΟΚ είναι 100% σίγουροι για την απόκτησή του!

Σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» ήθελε τον ΠΑΟΚ να μην προχωράει στην ολοκλήρωση της αγοράς του Γιόσιπ Μίσιτς από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και έχει καταγραφεί από την πρώτη στιγμή στο gazzetta.gr, με τον ΠΑΟΚ να επιβεβαιώνει το απόγευμα της Τρίτης (31/3) την απόφασή του να προχωρήσει και να ολοκληρώσει κανονικά την αγορά του Κροάτη μέσου.

Η κάλυψη της ρήτρας των 2 εκατ. ευρώ θα γίνει μέσα στο συμφωνημένο χρονικό πλαίσιο, που έχει οριστεί βάσει του συμβολαίου δανεισμού που έχουν υπογράψει οι δύο ομάδες από τον Ιανουάριο του 2019.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα