«Ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει στην αγορά του Μίσιτς» (pic)

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει στην αγορά του Μίσιτς» (pic)

bet365

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται πως έχουμε στην υπόθεση παραμονής του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola».

Ο Κροάτης μέσος όπως όλα έδειχναν το προηγούμενο διάστημα θα φορούσε και τη νέα σεζόν τη φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά.

Παρ' όλα αυτά όπως αναφέρει η «Α Bola», ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται διστακτικός στην ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς που είχε αρχικά συμφωνηθεί με την Σπόρτιγνκ Λισαβόνας στα 2 εκ. ευρώ.

«Η ελληνική ομάδα ήταν διατεθειμένη να καταβάλει τη ρήτρα των 2.000.000 ευρώ για ν' αγοράσει τον Μίσιτς. Τώρα όλα άλλαξαν και ο μέσος μπορεί να επιστρέψει στο Αλβαλάδε και τη Σπόρτινγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα στο πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας.

Η κατάσταση που επικρατεί εξαιτίας του κορονοϊού έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό και τις μεταγραφικές κινήσεις των ελληνικών ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα