Τι ισχύει με Βράνιες και ΑΕΚ

Τι ισχύει με Βράνιες και ΑΕΚ

Gazzetta team
Τι ισχύει με Βράνιες και ΑΕΚ

bet365

Δημοσιεύματα στο Βέλγιο ήθελαν τον Ογκνιέν Βράνιες να συνεχίζει και τη νέα χρονιά στην ΑΕΚ αλλά αυτό που έγινε γνωστό ήταν πως το συγκεκριμένο σενάριο δεν ισχύει. Τουλάχιστον για τα τωρινά χρονικά δεδομένα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Βόσνιος στόπερ αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ενωση και στο τέλος της σεζόν θα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα όπου ανήκει και τον απέκτησε πριν δύο χρόνια, έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, την Αντερλεχτ. Κι αυτό διότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Αντερλεχτ για οψιόν αγοράς το καλοκαίρι.

Παρ' όλα αυτά στο στρατόπεδο των «κιτρινόμαυρων» στην παρούσα φάση οι διαπραγματεύσεις με τους Βέλγους, έχουν «παγώσει».

Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης και οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα περιμένουν πρώτα να επιστρέψει ο 30χρονος στόπερ στο Βέλγιο και να μιλήσει με την ομάδα του και στη συνέχεια θα γίνει η όποια κίνηση.

Από την άλλη η Άντερλεχτ είναι με την πλάτη στον τοίχο αφού θέλει να γλιτώσει το συμβόλαιο του Βράνιες (έχει άλλα 2 χρόνια) και όλα θα ξεκαθαρίσουν το καλοκαίρι. Όχι νωρίτερα...

Δεδομένα λοιπόν δεν ισχύει ότι σημειώνεται στο τέλος του συγκεκριμένου ρεπορτάζ από το Βέλγιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα