Προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων ο Παναθηναϊκός!

Προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων ο Παναθηναϊκός!

Νίκος Αθανασίου
Προχώρησε σε αναστολή λειτουργίας και συμβάσεων ο Παναθηναϊκός!

bet365

Μετά από οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε στην αναστολή της λειτουργίας της και των συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Διαβάστε τι αναφέρει αναλυτικά το e-mail της εταιρίας.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά από οδηγία του Υπουργείου Ανάπτυξης προχώρησε σε αναστολή συμβάσεων όλων των υπαλλήλων και των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μάλιστα, στην ενημέρωση που έγινε από την ΠΑΕ, γίνεται αναφορά στις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουν για να πάρουν το έκτακτο επίδομα των 800 ευρώ από το κράτος, το οποίο παρέχεται σε όσους έχουν πληγεί από την πανδημία του Κορονοϊού.

Στο καθεστώς αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Με αυτήν την κίνηση ο Παναθηναϊκός εξασφαλίζει το τρίμηνο... πάγωμα των δόσεων προς την εφορία.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ προς τους εργαζομένους αναφέρει τα εξής:

᾽᾽Με το παρόν email σε ενημερώνουμε ότι από τις 18/03/2020 η σύμβαση εργασίας σου με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ τίθεται σε αναστολή, κατόπιν της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ αναστολής λειτουργίας της εταιρείας μας, βάσει των κυβερνητικών μέτρων για την προστασία του πληθυσμού από τον Covid-19.

Παρακαλείσαι να υποβάλεις αίτηση/υπεύθυνη δήλωση μέσω της ιστοσελίδας https://supportemployees.yeka.gr/ και εισάγοντας τους κωδικούς taxis (δεν λειτουργεί ακόμα- θα ανοίξει από 01/04/2020) εντός του χρονικού διαστήματος από 1/4/2020- 10/42020 ως ακολούθως για να μπορέσεις να λάβεις την οικονομική ενίσχυση των € 800,00᾽᾽.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα