Ολυμπιακός: Κουγιατέ το νέο «διαμαντάκι» του Μοντέστο (vids)

Ολυμπιακός: Κουγιατέ το νέο «διαμαντάκι» του Μοντέστο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Κουγιατέ το νέο «διαμαντάκι» του Μοντέστο (vids)

bet365

Ο Μπουμπακάρ Κικί Κουγιατέ, σέντερ μπακ και εξάρι από το Μάλι που ανήκει στην Τρουά, είναι μία από τις νέες ανακαλύψεις του Φρανστουά Μοντέστο.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Ο θηριώδης αμυντικός της γαλλικής ομάδας φαίνεται πως είναι η νέα ανακάλυψη του Φρανσουά Μοντέστο από τη Β' Γαλλίας, όπου οι Πειραιώτες βρίσκουν πολύ καλές περιπτώσεις παικτών λόγω του Κορσικανού. Σύμφωνα με το France Football ο Κουγιατέ βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να τον αποκτήσουν σε μια περίπτωση ανάλογη με αυτές των Μαντί Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα ή και του Παπέ Σισέ φυσικά.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην περίπτωση του Κουγιατέ. Έχει πολύ καλή σωματοδομή με ύψος 1.92 και έχει πέρασμα από την Πορτογαλία και τις πιο μικρές ομάδες της Σπόρτινγκ. Φέτος στην Ligue 2 είχε 19 αγώνες με 6 γκολ και ενώ έχει βγει και κορυφαίος παίκτης του μήνα στην ομάδα του τουλάχιστον μία φορά. Η βασική του θέση είναι στόπερ αλλά παίζει και εξάρι, δηλαδή αμυντικός μέσος. Είναι επίσης διεθνής με το Μάλι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα