Βούρος: «Δευτέρα αρχίζει η υπογειοποίηση»

Βούρος: «Δευτέρα αρχίζει η υπογειοποίηση»

Gazzetta team
Βούρος: «Δευτέρα αρχίζει η υπογειοποίηση»

bet365

Είδηση έδωσε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας κάνοντας γνωστό ότι τη Δευτέρα αρχίζει η υπογειοποίηση δίπλα από την Αγιά Σοφιά.

Εδώ και μερικές μέρες όλα έχουν διευθετηθεί για την έναρξη της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια έπειτα από την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ και της Τροχαίας για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις δίπλα από την Αγιά Σοφιά με τους δρόμους να κλείνουν.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος με διαδικτυακό σχόλιό του, το έργο θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα. «Δευτέρα ραντεβού. Αρχίζει η Υπογειοποίηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είχαν λάβει χώρα τα έργα των περιφράξεων στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, ενώ και η ΑΕΚ έχει προχωρήσει τις εργασίες αντιστήριξης μπροστά από το γήπεδο ώστε όλα να είναι έτοιμα για να πιάσει η ΙΝΤΡΑΚΑΤ δουλειά. Τα προπαρασκευαστικά έργα είχε «τσεκάρει» μάλιστα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα