Κυριάκος για Σαββίδη: «Να είναι πάντα εκείνος ο πιο δυνατός» (pic)

Κυριάκος για Σαββίδη: «Να είναι πάντα εκείνος ο πιο δυνατός» (pic)

Gazzetta team
Κυριάκος για Σαββίδη: «Να είναι πάντα εκείνος ο πιο δυνατός» (pic)

bet365

Το μήνυμα του Κυριάκου Κυριάκου προς τον Ιβάν Σαββίδη, με αφορμή τα σημερινά γενέθλια του προέδρου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκτός από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις ευχές τους προς τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του και κλείνει το 61ο έτος της ηλικίας του, έχουν στείλει πολλά μέλη της «ασπρόμαυρης» οικογένειας, με τον Κυριάκο Κυριάκο να γράφει για τον πρόεδρο του «Δικεφάλου»:

«Κάθε χρόνο στα γενέθλια αυτού του ανθρώπου, με πιάνουν οι ίδιες τύψεις.

Τι δώρο να κάνεις για να ανταποδώσεις όλα όσα έχει κάνει εκείνος για σένα, την οικογένειά σου, τον Σύλλογο;

Τι να ευχηθείς σε κάποιον που έχει κατακτήσει ό,τι ονειρευόταν;

Να έχει υγεία και ηρεμία να χαίρεται τα επιτεύγματά του, όρεξη να πετύχει περισσότερα, διάθεση να ηγείται.

Το δικό μας δώρο είναι η αγάπη και η ευγνωμοσύνη για όσα έκανε, αλλά κυρίως για την υπομονή του να μας εκπαιδεύσει, να μας στηρίζει στα λάθη μας και να είναι πάντα εκείνος ο πιο δυνατός για να μη λυγίζει κανείς δίπλα του.

Χρόνια πολλά Πρόεδρε!».

Κάθε χρόνο στα γενέθλια αυτού του ανθρώπου, με πιάνουν οι ίδιες τύψεις. Τι δώρο να κάνεις για να ανταποδώσεις όλα όσα έχει κάνει εκείνος για σένα, την οικογένειά σου, τον Σύλλογο; Τι να ευχηθείς σε κάποιον που έχει κατακτήσει ό,τι ονειρευόταν; Να έχει υγεία και ηρεμία να χαίρεται τα επιτεύγματά του, όρεξη να πετύχει περισσότερα, διάθεση να ηγείται. Το δικό μας δώρο είναι η αγάπη και η ευγνωμοσύνη για όσα έκανε, αλλά κυρίως για την υπομονή του να μας εκπαιδεύσει, να μας στηρίζει στα λάθη μας και να είναι πάντα εκείνος ο πιο δυνατός για να μη λυγίζει κανείς δίπλα του. Χρόνια πολλά Πρόεδρε! #ivansavvidis @savvidisteam #paokfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριάκος Κυριάκος (@kyrkyr78) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα