Ελ Καντουρί: Η δουλειά στο σπίτι (vid)

Ελ Καντουρί: Η δουλειά στο σπίτι (vid)

Ελ Καντουρί: Η δουλειά στο σπίτι (vid)

bet365

Δείτε πως ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί το ατομικό πρόγραμμα του εντός του σπιτιού του προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Η καραντίνα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού, συνεχίζεται και μαζί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνεχίζουν να ακολουθούν πιστά τα ατομικά προγράμματα που έχουν εκπονήσει οι γυμναστές της ομάδας.

Η υποστήριξη της ομάδας προς όλους τους ποδοσφαιριστές είναι σημαντική, καθώς ένα επιτελείο ανθρώπων είναι επιφορτισμένο με την καθημερινή εκγύμναση των παικτών.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει μείνει στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα που η οικογένεια του βρίσκεται στην Μπρέσια της Ιταλίας, συνεχίζοντας τις ατομικές προπονήσεις ώστε να διατηρηθεί σε καλή φυσική κατάσταση.

#StayAtHome series continues with @oekaddouri training #PAOK

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα