Ένινγκ: «Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν καλά, πήραν έγκαιρα μέτρα»

Ένινγκ: «Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν καλά, πήραν έγκαιρα μέτρα»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν καλά, πήραν έγκαιρα μέτρα»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ φιλοξενήθηκε σήμερα (25/3) στη διαδικτυακή εκπομπή του Μαρσέλ Ράιφ στο κανάλι της Bild, αναφέρθηκε στο πώς βιώνουν οι Έλληνες την πανδημία του κορονοϊού, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Ο προπονητής του Άρη ήταν καλεσμένος του γνωστού Γερμανού δημοσιογράφου, Μαρσέλ Ράιφ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα φιλοξενήθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα των «κίτρινων» με τον Ατρόμητο. Ο κ. Ράιφ αναφέρθηκε στο έργο του 54χρονου προπονητή στον Άρη σημειώνοντας ότι η Μπουντεσλίγκα δεν είναι ο μοναδικός χώρος απόδειξης ικανότητας για τον κάθε Γερμανό προπονητή.

Ο Μίκαελ Ένινγκ μίλησε για την κατάσταση που βιώνει στην Ελλάδα με την εξάπλωση του κορονοϊού. «Είμαι καλά. Έκανα το σχετικό τεστ και είμαι αρνητικός. Στην Ελλάδα τα καταφέρνουν αρκετά καρά καθώς πήραν έγκαιρα τα μέτρα τους», είπε και αναφέρθηκε στην καθημερινότητα των Ελλήνων. «Τους αρέσει να περνούν καλά. Να τρώνε, να πίνουν, τους χαρακτηρίζει αυτό το στιλ ζωής».

Ρωτήθηκε για το ελληνικό Πρωτάθλημα κι αφού σημείωσε ότι και ο ίδιος ανυπομονεί για την επανέναρξή του, σημείωσε: «Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα, εξάλλου απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League. Τώρα όλοι πεςριμένουν να δουν αν είναι εύκολο να αρχίσει και πάλι η σεζόν, όπως φυσικά συμβαίνει στην Μπουντεσλίγκα αλλά και σε όλη την Ευρώπη».

Ο Γερμανός προπονητής αναφέρθηκε επίσης στην ιδιαίτερη σημερινή (25/3) μέρα για τον Άρη. «Σήμερα η ομάδα έχει τα γενέθλιά της καθώς συμπληρώνει 106 χρόνια από την ίδρυσή της», ενημέρωσε σχετικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα