Μπενζεμά: «Ο Βαλμπουενά μάλλον είναι στον πάτο της θάλασσας» (vid)

Gazzetta team
Μπενζεμά: «Ο Βαλμπουενά μάλλον είναι στον πάτο της θάλασσας» (vid)

bet365

Η κόντρα μεταξύ Μπενζεμά και Βαλμπουενά καλά κρατεί! Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ δεν έχει πλέον και τις καλύτερες σχέσεις με τον συμπατριώτη του, μετά τα όσα είχαν γίνει με το «ροζ» σκάνδαλο μεταξύ των δύο στο παρελθόν.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *

Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΟ Καρίμ Μπενζεμά είχε κατηγορηθεί πριν από μερικά χρόνια για την υπόθεση εκβιασμού προς τον ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά για βίντεο ερωτικού περιεχόμενου.

Από τότε βρίσκονται στα μαχαίρια και δεν θέλει κανείς να ακούσει για τη ζωή του άλλου.

Μάλιστα, ο επιθετικός των Μαδριλένων σε live βίντεο που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ρωτήθηκε για τον Βαλμπουενά.

Η συγκεκριμένη ερώτηση ενόχλησε ιδιαίτερα τον Μπενζεμά ο οποίος χαρακτηριστικά είπε:

«Δεν ξέρω που είναι ο Ματιέ. Πιθανότατα κάπου στο βάθος της θάλασσας. Δεν ξέρω που είναι ο Βαλμπουενά. Στην γνωστή ιστορία, ο μοναδικός που γνωρίζει τι έγινε πραγματικά είναι εκείνος. Δεν είπε όμως τα πράγματα όπως συνέβησαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα