Super Tifo: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!» (pic)

Super Tifo: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!» (pic)

Super Tifo: «Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!» (pic)

bet365

Η αναφορά του ιταλικού περιοδικού «SuperTifo» στην απόφαση του ΠΑΟΚ να παραχωρήσει το κλειστό γήπεδο του στην ελληνική Πολιτεία.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Η είδηση με την απόφαση που πήρε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφορικά με την παραχώρηση του κλειστού γηπέδου στην ελληνική Πολιτεία προκειμένου να το αξιοποιήσει, όπως αυτή κρίνει, έφτασε και στην Ιταλία, τη χώρα που ζει με τον εφιάλτη του κορονοϊού.

Το γνωστό περιοδικό «Super Tifo», μέσω της σελίδας του στο Facebook, αναφέρθηκε στο γεγονός, με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«O ΠΑΟΚ μπαίνει στη μάχη κατά του Covid-19! Μετά γενναιόδωρη δωρεά του πρόεδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ η πρωτοβουλία του Α.Σ. ΠΑΟΚ δείχνει πως βάζει σε δεύτερη μοίρα τους τίτλους και τις επιτυχίες, διότι αυτές τις δύσκολες στιγμές η ανθρωπιά είναι πολύ σημαντική.

Η διοίκηση του συλλόγου, λοιπόν, αποφάσισε να θέσει στη διάθεση του ελληνικού κράτους το ιδιόκτητη γήπεδο μπάσκετ της ομάδας «Παλατάκι» για να το χρησιμοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγώνα ενάντια στην πανδημία του Covid-19! Είναι περιττό να πούμε κάτι, άλλο! Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα