Κορονοϊός: Στην Ισπανία ο Κρέσπο συνεχίζει την αποθεραπεία του (vid)

Κορονοϊός: Στην Ισπανία ο Κρέσπο συνεχίζει την αποθεραπεία του (vid)

Κορονοϊός: Στην Ισπανία ο Κρέσπο συνεχίζει την αποθεραπεία του (vid)

bet365

Ο στόπερ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πληττόμενη από τον κορονοϊό Ισπανία και εκεί συνεχίζει την αποκατάσταση του στο σπίτι.

Η πανδημία του COVID-19 έχει πλήξει την Ισπανία, εκεί όπου βρίσκεται, εδώ και μέρες, ο Χοσέ Κρέσπο μαζί με την οικογένεια του. Ο Ανδαλουσιάνος ποδοσφαιριστής παραμένει έγκλειστος στο σπίτι του, όπου συνεχίζει την αποκατάσταση του προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε μιλώντας σε ισπανικά ΜΜΕ είχε προγραμματίσει την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν πρόλαβε να αναχωρήσει από την πατρίδα του. «Είχα προγραμματίσει να επιστρέψω στην Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά χώρα κηρύχθηκε (όπως και η Ισπανία) σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Φυσικά αν επέστρεφα θα έπρεπε να είμαι και εκεί κλεισμένος μέσα το σπίτι. Τώρα στη Θεσσαλονίκη η κατάσταση είναι η ίδια με εδώ, για αυτό και δεν ήταν λογικό να επιστρέψω».

Δείτε το video που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook με κάποιες εικόνες από το ατομικό πρόγραμμα του Ισπανού κεντρικού αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα