ΠΑΟΚ: Στις 18:00 live συνέντευξη Πασχαλάκη (pic)

ΠΑΟΚ: Στις 18:00 live συνέντευξη Πασχαλάκη (pic)

ΠΑΟΚ: Στις 18:00 live συνέντευξη Πασχαλάκη (pic)

bet365

O Έλληνας γκολκίπερ θα απαντήσει, μέσω του επίσημου λογαριασμού της ομάδας στο Instagram, σε ερωτήσεις φίλων του ΠΑΟΚ. Ζωντανά στις 18:00 η συνέντευξη.

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εν μέσω της πανδημίας λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, διατηρεί την επικοινωνία των ποδοσφαιριστών με τον κόσμο της ομάδας και την Κυριακή (22/3) στις 6 το απόγευμα, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα απαντήσει ζωντανά στις ερωτήσεις φίλων του «Δικεφάλου», μέσω του επίσημου λογαριασμού των «ασπρόμαυρων» στο Instagram.

Λίγο αργότερα, στις 9 το βράδυ, θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση, μέσω του επίσημου καναλιού του ΠΑΟΚ στο YouTube, του αγώνα που θα δώσει ο Τσούμπα Άκπομ στη γνωστή πλατφόρμα FIFA 2020, εκπροσωπώντας την ομάδα στο διεθνές τουρνουά της Λέιτον Όριεντ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα