Ολυμπιακός: Οι κορυφαίοι της σεζόν και η δική σας επιλογή! (poll)

Ολυμπιακός: Οι κορυφαίοι της σεζόν και η δική σας επιλογή! (poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι κορυφαίοι της σεζόν και η δική σας επιλογή! (poll)

bet365

Το Gazzetta.gr παρουσιάζει τους πλέον κομβικούς και σημαντικούς παίκτες της φετινής σεζόν για τον Ολυμπιακό και ζητάει την ψηφό σας για τον δικό σας MVP.

Η αλήθεια είναι πως στην διάρκεια της φετινής σεζόν ο Ολυμπιακός είχε να διαχειριστεί αρκετές δυσκολίες και σε επίπεδο τραυματισμών αλλά και σε σχέση με τις διοργανώσεις που μετείχε και έπρεπε να ανταποκριθεί. Στην πορεία αυτή πάντως είχε αρκετούς παίκτες - πρωταγωνιστές, παρότι γενικά μες στην σεζόν δεσπόζουν οι Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί ή και παίκτες όπως ο Γκιγιέρμε με τον Τσιμίκα. Ας δούμε τις περιπτώσεις των κορυφαίων παικτών:

ΖΟΣΕ ΣΑ: Ο διεθνής Πορτογάλος γκολκίπερ για 2η διαδοχική χρονιά παραμένει ο... βράχος κάτω από τα γκολπόστ της ομάδας και ο κορυφαίος στην θέση του στην ελληνική Λίγκα. Φέτος ο Σα έχει 41 παρουσίες στον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΣΕΜΕΔΟ: Ναι σαφώς μες στην χρονιά είχε τα σκαμπανεβάσματά του αλλά από πλευράς ποιότητας ο διεθνής Πορτογάλος μπακ ήταν ότι καλύτερο στα στόπερ του Ολυμπιακού και με διαφορά & φυσικά προσέφερε πολλά. Φέτος έχει 37 ματς με 5 γκολ. Προβλημάτισε σε εμφανίσεις του, όπου είδε την κόκκινη κάρτα όπως με Γουλβς ή ΟΦΗ.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Ο Αφρικανός μπακ το τελευταίο διάστημα αποδείχθηκε ο κορυφαίος στόπερ του Ολυμπιακού με αισθητή άνοδο. Φέτος έχει 18 αγώνες και μετά & την αποχώρηση του Μεριά τον Γενάρη καθιερώθηκε για τα καλά στην ομάδα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ: Τρομερή σεζόν για τον διεθνή αριστερό μπακ. Τον κορυφαίο του ελληνικού πρωταθλήματος, που κάνει την καλύτερή του χρονιά στην καριέρα του με τα χρώματα το Ολυμπιακού. Φέτος έχει 37 αγώνες με 7 ασίστ.

ΓΚΙΓΙΕΡΜΕ: Στην καλή του μέρα ο 28χρονος Βραζιλιάνος είναι με διαφορά ο κορυφαίος χαφ του Ολυμπιακού και προφανώς τοπ όχι μόνο σε ελληνικό επίπεδο αλλά και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φέτος επηρεάστηκε ως έναν βαθμό από τον τραυματισμό του που τον είχε αφήσει εκτός για έναν μήνα και πλέον, όμως και πάλι είναι ο πλέον κομβικός του μέσος. Φέτος έχει 36 αγώνες με 6 γκολ και 2 ασίστ.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Βασικότατος στα πλάνα του Μαρτίνς και στο 4-2-3-1 και στο 4-3-3. Ο Έλληνας χαφ κάνει πολύ καλή σεζόν στον Ολυμπιακό με 39 αγώνες και 1 γκολ & 2 ασίστ. Η βελτίωσή του σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού του είναι παραπάνω από εμφανής.

ΜΑΝΤΙ ΚΑΜΑΡΑ: Στην αρχή της σεζόν δεν ήταν στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς όμως στην συνέχεια και ειδικά με το 4-3-3 καθιερώθηκε ξανά. Έπαιξε μέχρι και δεκάρι για να βοηθήσει αγωνιστικά. Σε 39 αναμετρήσεις φέτος έχει 2 γκολ και 1 ασίστ.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Μαζί με τον Ελ Αραμπί δίνουν... μάχη για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς στον Ολυμπιακό. Φέτος ο Γάλλος παιχταράς έχει 33 αγώνες με 8 γκολ και 21 ασίστ, κάνοντας μία απίστευτη σεζόν και με ατομικά ρεκόρ. Μεγάλη και ισχυρή προσωπικότητα, ηγέτης και με χαρακτήρα νικητή και πρωταθλητή που τα δίνει όλα σε κάθε ματς.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Ο Γαλλομαροκινός φορ είναι και δικαιωματικά ο κορυφαίος στράικερ του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος. Εξαιρετικός παίκτης με αντίληψη στο γκολ που φέτος έχει 39 ματς με 24 γκολ και 6 ασίστ. Χαρακτηριστικό του είναι πως αρκετά από τα γκολ του ήταν είτε γκολ πρόκρισης είτε κομβικά γκολ στην Ελλάδα. Με τον Βαλμπουενά είτε κοντράρονται γερά για τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς στους Πειραιώτες είτε τον μοιράζονται.

ΧΙΛΑΛ ΣΟΥΝΤΑΝΙ: Ο διεθνής Αλγερινός προτού τραυματιστεί σοβαρά είχε προσφέρει αισθητά στον Ολυμπιακό. Φέτος είχε 21 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ*: Αποχώρησε στα μέσα της χρονιάς, όμως η προσφορά και η αξία του δεν μπορούν να αγνοηθούν. Ο Πορτογάλος ακραίος επιθετικός ήταν ο καλύτερος παίκτης των Πειραιωτών στην θέση των wingers. Στον Ολυμπιακό συνολικά σε 68 αγώνες είχε 13 γκολ και 14 ασίστ. Φέτος στους Πειραιώτες πριν φύγει για τη Γουλβς είχε 27 συμμετοχές με 5 γκολ και 4 ασίστ.

* Ο Ντάνιελ Ποντένσε δεν συνέχισε στον Ολυμπιακό μετά τον Γενάρη λόγω μεταγραφής.

** Πιο κάτω στο poll ψηφίστε τις επιλογές σας. Στο poll υπάρχουν και παίκτες που δεν αναφέρονται πιο πάνω για ένα πιο μεγάλο πεδίο επιλογών.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα