Κορονοϊός: Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

Σταύρος Σουντουλίδης
Κορονοϊός: Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

bet365

Την έμπρακτη στήριξη του στη δημόσια υγεία έδειξε για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρώντας σε δωρεά για την αγορά αναπνευστήρων προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και σε νοσοκομείο της Κύπρου.

Η πανδημία λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, έχει οδηγήσει σημαντικούς επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε κινήσεις που αφορούν την στήριξη της δημόσιας υγείας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε και προχώρησε σε μια μεγάλη δωρεά προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την αγορά αναπνευστήρων και άλλων απαραίτητων ιατρικών υλικών, που είναι αναγκαία για τους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον ιό του κορονοϊού.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν έμεινε εκεί. Το Σάββατο (21/3) έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να καταγράψουν όλες τις αυξημένες ανάγκες του ΑΧΕΠΑ και να προχωρήσουν σε δωρεά μηχανημάτων και άλλων αναγκαίων πραγμάτων για την διαχείριση της κρίσης.

Το ίδιο πράγμα θα κάνει και με νοσοκομείο στην Κύπρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση στήριξης της δημόσιας υγείας, στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει δωρεάν υπερσύγχρονα μηχανήματα μετατρέποντας την κλινική σε κέντρο-πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED