Κορονοϊός: Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

Κορονοϊός: Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

Σταύρος Σουντουλίδης
Κορονοϊός: Δωρεά Σαββίδη για αναπνευστήρες στο ΑΧΕΠΑ

bet365

Την έμπρακτη στήριξη του στη δημόσια υγεία έδειξε για άλλη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης προχωρώντας σε δωρεά για την αγορά αναπνευστήρων προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και σε νοσοκομείο της Κύπρου.

Η πανδημία λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, έχει οδηγήσει σημαντικούς επιχειρηματίες να προχωρήσουν σε κινήσεις που αφορούν την στήριξη της δημόσιας υγείας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε και προχώρησε σε μια μεγάλη δωρεά προς το νοσοκομείο αναφοράς ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη για την αγορά αναπνευστήρων και άλλων απαραίτητων ιατρικών υλικών, που είναι αναγκαία για τους ασθενείς οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο έχοντας προσβληθεί από τον ιό του κορονοϊού.

Ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΠΑΕ, δεν έμεινε εκεί. Το Σάββατο (21/3) έδωσε εντολή στους συνεργάτες του να καταγράψουν όλες τις αυξημένες ανάγκες του ΑΧΕΠΑ και να προχωρήσουν σε δωρεά μηχανημάτων και άλλων αναγκαίων πραγμάτων για την διαχείριση της κρίσης.

Το ίδιο πράγμα θα κάνει και με νοσοκομείο στην Κύπρο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ιβάν Σαββίδης προχωρά σε μια τέτοια κίνηση στήριξης της δημόσιας υγείας, στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης έχει παραχωρήσει δωρεάν υπερσύγχρονα μηχανήματα μετατρέποντας την κλινική σε κέντρο-πρότυπο και σημείο αναφοράς για όλη την Ελλάδα.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED