PAOK TV: Τα βήματα μετά τον κορονοϊό

PAOK TV: Τα βήματα μετά τον κορονοϊό

PAOK TV: Τα βήματα μετά τον κορονοϊό

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν προλάβει πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορονοϊού να κάνουν τις απαραίτητες επαφές και να κλείσουν συνεργασίες ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μπορεί η εξάπλωση του COVID-19 να έχει προκαλέσει μια συνολική αναστολή όλων των δραστηριοτήτων, ωστόσο όπως προέκυψε μετά και τη σημερινή τηλεδιάσκεψη, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν προχωρήσει στη λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν το τηλεοπτικό κομμάτι και του PAOK TV ενόψει της επόμενης σεζόν.

Για μια ακόμη φορά έγινε σαφές ότι και την σεζόν 2020-21 όλοι οι εντός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου» θα μεταδοθούν μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας του επίσημου καναλιού της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πορεύεται αυτόνομος στο κομμάτι των τηλεοπτικών και οι υπεύθυνοι που τρέχουν το όλο πρότζεκτ δουλεύουν πριν από τα Χριστούγεννα προκειμένου να παρουσιάσουν κάτι καινούριο τη νέα σεζόν.

Το PAOK TV θα γίνει απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές, ακόμα καλύτερο ποιοτικά με ξεχωριστές εφαρμογές για κινητά και Smart TVs, περισσότερο interactive για καλύτερο user experience.

Όλο το διάστημα πριν την επιβολή των περιοριστικών μέτρων έγιναν σημαντικές επαφές με πάρα πολλές εταιρείες από το εξωτερικό και οι «ασπρόμαυροι» κατέληξαν στους συνεργάτες και τις εταιρείες (ο ΠΑΟΚ έχει γίνει άμεσος συνεργάτης και δουλεύει σε πολλά θέματα απευθείας με τον κολοσσό της Amazon), που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν τις υπηρεσίες και τις παροχές προς το κοινό.

Για το λόγο αυτό, ήδη, έχει συσταθεί η ομάδα έργου και σχεδιάζεται η νέα πλατφόρμα και σύντομα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σε θέση να προχωρήσει και σε επίσημες ανακοινώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα