ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με φόντο τον… κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με φόντο τον… κορονοϊό

ΠΑΟΚ: Τηλεδιάσκεψη με φόντο τον… κορονοϊό

bet365

Οι επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος και των υπόλοιπων τμημάτων (marketing, Τύπος, εισιτήρια κ.α) συμμετείχαν σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (20/3).

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, εν μέσω των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, βρήκαν το χρόνο να συζητήσουν, μέσω τηλεδιάσκεψης, θέματα και ζητήματα που τους απασχολούν και αφορούν το παρόν και το μέλλον της ομάδας.

Στο τραπέζι τέθηκαν ζητήματα γενικού σχεδιασμού κυρίως για την επόμενη σεζόν. Η εξάπλωση του COVID-19 έχει δημιουργήσει μια ασάφεια σ’ ότι αφορά το πρόγραμμα και πάνω σ’ αυτό το κομμάτι έγινε μια πρώτη κουβέντα για τον προγραμματισμό της πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και για τα πακέτα του PAOK TV, καθώς είναι δεδομένη η απόφαση της διοίκησης να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν δείχνοντας τους εντός έδρας αγώνες μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της ομάδας.

Αυτό που έγινε γνωστό μετά το τέλος της τηλεδιάσκεψης είναι ότι μόλις αποσαφηνιστούν λίγο περισσότερο οι ημερομηνίες έναρξης των δραστηριοτήτων και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμη πρώτον να θέσει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της σεζον 2020-21 και δεύτερον να παρουσιάσει την επανασχεδιασμένη πρωτοποριακή εφαρμογή του PAOK TV τόσο για κινητές συσκευές, όσο και για smart tv.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και καρά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με τους επικεφαλείς του αγωνιστικού τμήματος έγινε συζήτηση για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που παραμένουν έγκλειστοι στα σπίτια τους.

Εκεί επιβεβαιώθηκε ότι παρακολουθείται η ατομική προπόνηση των ποδοσφαιριστών από το τεχνικό τιμ και παράλληλα ότι λειτουργεί η ομάδα υποστήριξης που αποτελείται από γιατρό, φυσιοθεραπευτή, εργοφυσιολόγο και διαιτολόγο.

Το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ έχει καταρτίσει ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για κάθε ποδοσφαιριστή που ενημερώνεται και με τη σειρά του ενημερώνει τους προπονητές για τις προπονήσεις του μέσα από τα προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα επικοινωνίας που έχει στη διάθεσή του το ποδοσφαιρικό τμήμα.Στη συνέχεια γίνονται οι απαραίτητες μετρήσεις από το υπόλοιπο επιτελείο. Οι αναλύσεις των δεδομένων από το τμήμα performance με τον Τιάγκο Nτα Κόστα, τον Γιάννη Τσανικλίδη και τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα και οι μετρήσεις βάρους και λίπους από τη διατροφολόγο Ιωάννα Πασπαλά .

Ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μάκης Παπασούλης με τον επικεφαλής των φυσικοθεραπευτών, Σάκη Καπούλα είναι σε συνεχή επικοινωνία με τους παίκτες και επιβλέπουν τόσο την προπόνηση όσο και την αποθεραπεία όσων αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών.

Ο ΠΑΟΚ ακολουθώντας τους κανόνες της ελληνικής Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας θα παραμείνει εκτός ομαδικών προπονήσεων μέχρι τις 27 Μαρτίου, αναμένοντας τυχόν νέες οδηγίες που θα αναπροσαρμόσουν ξανά το πρόγραμμα. Όλο αυτό το διάστημα και μέχρι να γίνει η άρση των περιοριστικών μέτρων, η ζωή στον Δικέφαλο έχει προσαρμοστεί αναλόγως.

Όταν κι εφόσον ξεκινήσει η νέα σεζόν οι «ασπρόμαυροι» θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πάλι στο προπονητικό κέντρο του Χορστ της Ολλανδίας. Για το λόγο αυτό υπάρχει ανοιχτή περίοδος από την 1η ως την 25η Ιουλίου για τις ανάγκες της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα