Ολυμπιακός: Χασάν ο mister 50%! (pics)

Ολυμπιακός: Χασάν ο mister 50%! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Χασάν ο mister 50%! (pics)

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν των 19 γκολ σε 40 αγώνες με την φανέλα του Ολυμπιακού έχει βρει δίχτυα στο 50% των φετινών συμμετοχών του στην ομάδα, δείχνοντας την χρησιμότητά του.

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Χασάν με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στα οκτώ ματς που έχει αγωνιστεί φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει 50%... ευστοχία, με τέσσερα τέρματα. Έχει βάλει σημαντικά γκολ όπως αυτό στο Περιστέρι δίνοντας το πολύτιμο διπλό στην ομάδα του (που έπαιζε με δέκα παίκτες) αλλά και αυτά στο Κύπελλο Ελλάδας, με την Λαμία και τον ΠΑΟΚ.

Ο «Φαραώ» στον Ολυμπιακό βρήκε την ομάδα που τον έχει «εκτοξεύσει» στις δύο φορές που έχει παίξει στην Ελλάδα και ας είχε και τραυματισμούς. Ο Αχμέντ Χασάν σε αυτά 2182 λεπτά που τα έχει δώσει όλα με την φανέλα του Ολυμπιακού παρουσιάζει πολύ καλά νούμερα. Άλλωστε, σε αυτό τον 1,5 χρόνο που έχει παίξει για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, πανηγυρίζει γκολ ανά 115 αγωνιστικά λεπτά. Πέρυσι σκόραρε στο Europa δύο φορές, βρίσκοντας δίχτυα, ανά 152 λεπτά, ενώ στο Κύπελλο σκόραρε δύο φορές, ευστοχόντας ανά 113 λεπτά. Στην Λίγκα «χτύπησε» έντεκα φορές, σκοράροντας ανά 104 λεπτά! Όσον αφορά στην φετινή σεζόν, «βρίσκει» το γκολ, ανά 120' στο Κύπελλο και ανά 125' στο πρωτάθλημα, έχοντας από δύο γκολ, σε κάθε διοργάνωση. Όσον αφορά την Ευρώπη, δεν είχε δηλωθεί ως γνωστόν στην λίστα της UEFA.

Ο ΧΑΣΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Σε 32 αγώνες είχε 15 γκολ με μέσο όρο 2.19 σε 1.693 λεπτά

Ο ΧΑΣΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Σε 8 αγώνες έχει 4 γκολ γκολ με μέσο όρο 2.38 σε 489 λεπτά

ΣΥΝΟΛΟ:

Σε 40 αγώνες έχει 19 γκολ με μέσο όρο 2.23 σε 2.182 λεπτά

- Τα πινακάκια στην Gallery είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα