Λίγκα: Συλλέγει ήδη στοιχεία για το οικονομικό... πλήγμα στο πρωτάθλημα

Δημήτρης Τομαράς
Λίγκα: Συλλέγει ήδη στοιχεία για το οικονομικό... πλήγμα στο πρωτάθλημα

bet365

Οι ιθύνοντες της Λίγκας σε συνεργασία με τα κανάλια και τις ομάδες επιχειρούν μέχρι τον Απρίλιο να κάνουν μία αποτίμηση της κατάστασης στο οικονομικό σκέλος και της ζημίας λόγω της αγωνιστικής απραξίας εν μέσω της δύσκολης κατάστασης με τον κορονοϊό.

Η Λίγκα μετράει ήδη μία χαμένη αγωνιστική στον Μάρτιο και θα απωλέσει δεδομένα ακόμα μία και πιθανότατα και όλες τις αγωνιστικές των πλέι οφ του Απριλίου. Αυτό σημαίνει οικονομικές ζημίες. Και για την ίδια την Λίγκα και για τις ομάδες και επιφέρει φυσικά εύλογο προβληματισμό.

Σε αυτήν την φάση είναι πρόωρο και εξαιρετικά παρακινδευμένο να μιλήσει κανείς με επακριβή νούμερα, όμως υπάρχει σοβαρό θέμα με τα τηλεοπτικά συμβόλαια και άλλα ζητήματα επί του οικονομικού τομέα για τις ομάδες. Η Διοργανώτρια Αρχή έχει αρχίσει πάντως να μαζεύει στοιχεία ούτως ώστε μες στον Απρίλιο να προσπαθήσει να έχει μία πλήρη εικόνα της κατάστασης και της... χασούρας. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο ήδη από το προηγούμενο Δ.Σ. είχε γίνει συζήτηση ακόμα και για τα συμβόλαια των παικτών, τις συνθήκες λόγω μη υλοποίησης προπονήσεων αλλά και το εάν θα προκύψουν φοροαπαλλαγές ή φοροελαφρύνσεις για τις ομάδες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα