Πέλκας Vs Λημνιός: Μένουν σπίτι και παίζουν μπάλα live στις 21:00 (pic)

Πέλκας Vs Λημνιός: Μένουν σπίτι και παίζουν μπάλα live στις 21:00 (pic)

Πέλκας Vs Λημνιός: Μένουν σπίτι και παίζουν μπάλα live στις 21:00 (pic)

bet365

Στα πρότυπα του gazzetta.gr και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παίζει μεγάλη μπάλα σε εποχές... καραντίνας! Πέλκας εναντίον Λημνιού σε μια ξεχωριστή μονομαχία στο FIFA 2020.

O κόουτς Τσακίρης και ΑΕΚ δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν άνετα με 3-1 του κόουτς Μαρούδα και του Παναθηναϊκού (ας ανάψουν μια λαμπάδα στον Διούδη) στο φιλικό που έγινε στο γήπεδο του gazzetta και απολαύσατε όλοι στις οθόνες σας!

Στην εποχή του κορονοϊού, με τους ποδοσφαιριστές κλεισμένους στα σπίτια τους, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να βάλει τον Δημήτρη Πέλκα και τον Δημήτρη Λημνιό σε mood αγώνα, με τη διεξαγωγή ενός αγώνα στο FIFA 2020, ο οποίος θα μεταδοθεί μέσα από το επίσημο κανάλι των «ασπρόμαυρων» στο YouTube.

Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δηλώσει συμμετοχή στο διεθνές virtual τουρνουά FIFA 2020 της Λέιτον Όριεντ, όπου συμμετέχουν 128 σύλλογοι απ’ όλον τον κόσμο. Με πρώτη αντίπαλο τη Μίντιλαντ από τη Δανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα