Ανουάρ: «Ελπίζω τη νέα σεζόν να παίξω στη Βαγιαδολίδ»

Gazzetta team
Ανουάρ: «Ελπίζω τη νέα σεζόν να παίξω στη Βαγιαδολίδ»

bet365

Την ελπίδα να καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της Βαγιαδολίδ πως αξίζει μια θέση στην ομάδα μετά τις εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό με τη μορφή δανεισμού, διατηρεί και εξέφρασε μιλώντας στον ισπανικό Τύπο ο Ανουάρ.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε ο νυν χαφ των «πράσινων» στην AS για τις σκέψεις του αναφορικά με το άμεσο μέλλον της ποδοσφαιρικής του καριέρας και το συμβόλαιό του στη Βαγιαδολίδ:

Εσένα προσωπικά σου δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα γιατί σε σταματάει σε ένα καλό μομέντουμ;

«Με θυμώνει γιατί στη Βαγιαδολίδ δεν έπαιρνα αρκετό χρόνο συμμετοχής. Ένιωθα ότι χρειάζομαι τα λεπτά και όταν ήρθα εδώ στον Παναθηναϊκό άρχισα να παίζω και να νιώθω παίκτης ξανά. Βρήκαν τον εαυτό μου και ήθελα να συνεχίσω έτσι και στα πλέι οφ όμως δυστυχώς ο χρόνος σταμάτησε».

Μπορεί αυτή η κατάσταση να σου δημιουργεί πρόβλημα στην κλήση στην εθνική ομάδα;

«Πέρσι ήμουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και είχα βρει χώρο στην ενδεκάδα και ένιωθα σημαντικός. Δεν θέλω τώρα να σκέφτομαι περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα».

Πως ήταν η προσαρμογή σου στο ελληνικό πρωτάθλημα;

«Από την πρώτη ημέρα το κλαμπ με στήριξε, είμαστε ένα καλό γκρουπ με νέους παίκτες. Ένιωσα την αγάπη των οπαδών από την πρώτη στιγμή. Στην ομάδα μιλούν αγγλικά και έτσι μπορώ να επικοινωνήσω και να καταλάβω όσα μας λένε. Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ. Το επίπεδο είναι ψηλό. Η διαφορά σε σχέση με το ισπανικό πρωτάθλημα είναι ότι θα το χαρακτήριζα πιο άμεσα. Σε άλλα παιχνίδια ο προπονητής με έχει χρησιμοποιήσει στη θέση ''8'' και σε άλλα στη θέση ''6''».

Πως και αποφάσισες να φύγεις από τη Βαγιαδολίδ μόλις ανανέωσες;

«Ανανέωσα και ήθελα να πετύχω στη Βαγιαδολίδ. Έζησα εκεί σπουδαία πράγματα που θέλω να ζήσω ξανά. Δεν έπαιρνα όμως χρόνο συμμετοχής όπως θα ήθελα. Ανανέωσα αλλά ήξερα πως ήθελα να πάω κάπου να νιώσω σημαντικός. Ελπίζω τη νέα σεζόν να επιστρέψω και να βρω μία θέση στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα