ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1

Gazzetta team
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-1

bet365

Mε τον καταπληκτικό Μάρκο Λιβάγια να πετυχαίνει 2 γκολ (το άλλο ο Μάνταλος) και τον Τσακίρη να κατευθύνει μαεστρικά από τον πάγκο η ΑΕΚ νίκησε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του gazzetta. «Θέμα Μαρούδα» στο τριφύλλι.

eSoccer: Live στοίχημα με υψηλές αποδόσεις! | 21+

Στο gazzetta.gr παίζεται μεγάλη μπάλα και σε εποχές... καραντίνας! Κόουτς Τσακίρης και κόουτς Μαρούδας με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα έδωσαν το πρώτο φιλικό στο γήπεδο του gazzetta και η συνέχεια σύντομα στις οθόνες σας!

Η πρώτη μεγάλη αναμέτρηση βρήκε νικητή τον Γιώργο Τσακίρη επί του Νίκου Μαρούδα με την ΑΕΚ να επικρατεί με 3-1 του Παναθηναίκού!

Οι κιτρινόμαυροι του Τσακ πήραν το προβάδισμα με 2-0 χάρη στην κεφαλιά του Λιβάια και στο εξαιρετικό σουτ του Μάνταλου στο πρώτο μέρος, με τον αρχηγό της Ένωσης να χάνει και πέναλτι! Ο Τσακίρης και η ΑΕΚ είχαν καθολική υπεροχή, αλλά ο Μαρούδας και ο Παναθηναϊκός απάντησαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μακέντα λίγο πριν βγει το ημίχρονο!

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων έπειτα από τρομερό λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού, με τον Λιβάια να γράφει μέσα από την περιοχή το τελικό 3-1, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ!

Μετά το τέλος του αγώνα οι δύο προπονητές είπαν:

Κόουτς Τσακίρης: «Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά... Ειδικά τον αρχηγό μας που δεν τον πήρε από κάτω και με χαμένο πέναλτι (δοκάρι δυστυχώς) είχε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα που έπρεπε. Γι' αυτό και βρήκε γκολ! Με δυο γκολ ο Λιβάια με δικαίωσε να παίξει στην κορυφή, συνεργάστηκαν άψογα οι Μάνταλος, Αραούχο και Λιβάια με συμμετοχή στα γκολ ΟΛΟΙ τους... Θα πρέπει να είμαστε πιο προσεχτικοί στο τελείωμα των φάσεων, θα είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο 45λεπτο. Θέλουμε δουλειά και στο κομμάτι της συγκέντρωσης και της χαλάρωσης. Βγάλαμε λάθος πάσες που έδιναν τη δυνατότητα στον αντίπαλο να απειλήσει. Όμως Σιμόες, Σιμάνσκι, Βράνιες και Τσίγκρι παίρνουν άριστα σήμερα. Μείνετε σπίτι και... ΤΙΓΚΑ Α.Ε.Κ.»!

Κόουτς Μαρούδας: «Δυστυχώς η ανωτερότητα της ΑΕΚ αλλά και η εμπειρία του κόουτς Τσακίρη ήταν εμφανέστατη! Προσπαθήσαμε, αλλά είχαμε πρόβλημα στην επίθεση! Αργές κινήσεις και αρκετές λανθασμένες πάσες... Για την διαιτησία δεν θέλω να μιλήσω, όμως θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα! Δεν στεκόμαστε εκεί, γνωρίζουμε τα λάθη μας και την επόμενη φορά θα παρουσιαστούμε καλύτεροι και πιο σοφοί στην επιλογή της ενδεκάδας!»

 

Τελευταία Νέα