Ολυμπιακός: Καμαρά το αφρικανικό «κλειδί» με τις περισσότερες συμμετοχές επί Μαρτίνς! (pics)

Ολυμπιακός: Καμαρά το αφρικανικό «κλειδί» με τις περισσότερες συμμετοχές επί Μαρτίνς! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Καμαρά το αφρικανικό «κλειδί» με τις περισσότερες συμμετοχές επί Μαρτίνς! (pics)

bet365

Ο Μαντί Καμαρά στην εποχή του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής σε συμμετοχές! Ο Αφρικανός χαφ έχει φτάσει τον αριθμό των 75 παιχνιδιών, έχοντας παίξει 5267 λεπτά & ξεπερνώντας ακόμα και τον Ζοσέ Σα σε αγώνες.

Και όμως υπάρχουν αρκετές φορές που οι αριθμοί μας λένε την αλήθεια. Στην περίπτωση του 23χρονου διεθνούς με την Γουινέα, Μαντί Καμαρά, αποδεικνύεται πως είναι από τα πλέον αγαπημένα παιδιά του Μαρτίνς, παρότι στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν δεν ήταν αρχικά στα βασικά του πλάνα. Ο Καμαρά που φέτος χρειάστηκε να παίξει ακόμα και ως δεκάρι και είχε συμμετοχή στην φάση του γκολ του Ελ Αραμπί με τη Γουλβς, έχει φέτος 39 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά το... διαμαντάκι των Μοντέστο - Ισά - Καρεμπέ από την Αξαζιό έχει 75 αγώνες στον Ολυμπιακό με 8 γκολ και 3 ασίστ. Σε επίπεδο αγώνων και συμμετοχών μάλιστα είναι πρώτος με 75 τον αριθμό στην εποχή του Μαρτίνς στην ομάδα, αφήνοντας πίσω μέχρι και τον Σα των 72 αγώνων αλλά και τους Ομάρ, Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στις 69 αναμετρήσεις, τον Ποντένσε στις 68 και τον Τσιμίκα στις 65.

Από την στιγμή δε που ο Μαρτίνς, άρχισε να «στηρίζεται» στο 4-3-3, όλο και περισσότερο, ο Μαντί έγινε ένα από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» της ομάδας του. Από την στιγμή που ο Μαρτίνς ανέλαβε τον «ερυθρόλευκο» πάγκο, ο Καμαρά είναι μεν έβδομος σε λεπτά, αλλά παράλληλα όπως προαναφέραμε είναι και ο πρώτος ποδοσφαιριστής, σε συμμετοχές! Ο Καμαρά, έχει φτάσει τον αριθμό των 75 παιχνιδιών, έχοντας παίξει 5267 λεπτά. Στις παραπάνω περιπτώσεις, ο διεθνής μέσος, πέρασε 16 φορές στο γήπεδο ως αλλαγή, ενώ 19 φορές πήρε τον... δρόμο για τον πάγκο.

Επιπλέον αν και δεν σκοράρει συχνά όταν το κάνει τα γκολ του είναι από... χρυσάφι! Φέτος έχει καθοριστικά γκολ, στο 2-0 με την ΑΕΚ, αλλά και στο διπλό με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο. Παράλληλα και την προηγούμενη σεζόν, ο Αφρικανός μέσος, είχε γκολ που έδωσαν σπουδαία τρίποντα, με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, ΑΕΚ, Λαμία και όχι μόνο.

- Οι λίστες στην Gallery είναι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα