ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Βέρνμπλουμ: Νέα… καριέρα στο Football Manager! (pic)

Βέρνμπλουμ: Νέα… καριέρα στο Football Manager! (pic)

Βέρνμπλουμ: Νέα… καριέρα στο Football Manager! (pic)

O Πόντους Βέρνμπλουμ ανέλαβε διαχειριστής στην σουηδική σελίδα του δημοφιλούς παιχνιδιού, Football Manager, και μίλησε για την συγκεκριμένη δραστηριότητα, αλλά και την επιστροφή του στις προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ.  

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

O Σουηδός χαφ συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις της ομάδας τον τελευταίο μήνα, μάλιστα ο Αμπέλ Φερέιρα τον δοκίμασε στις προπονήσεις και τα οικογενειακά «διπλά» και ως στόπερ, σαν μια εναλλακτική λύση, λόγω των πολλών απουσιών στην συγκεκριμένη θέση.

«Ναι έχω επιστρέψει και προπονούμε κανονικά, ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψω από ένα τέτοιο τραυματισμό. Πιθανότατα θα αργήσει η επιστροφή μου στους αγώνες λόγω της αναστολής για τον κορονοϊό. Ωστόσο δεν κλαψουρίζω, υπάρχουν και χειρότερα μέρη στον κόσμο για να είσαι σε απομόνωση. Είναι η στιγμή για το Football Manager», υποστήριξε σήμερα ο Βέρνμπλουμ, ο οποίος παραμένει στο σπίτι και περνάει τις ώρες του μπροστά στον υπολογιστή.

Το Football Manager είναι η μεγάλη αγάπη του.  Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των προπονήσεων, λόγω της έξαρσης του COVID-19, του έδωσε το χρόνο να ασχοληθεί ακόμα περισσότερο με το αγαπημένο του παιχνίδι.

«Πάντα στον υπολογιστή μου έχω το Football Manager, και όποτε έχω την δυνατότητα παίζω. Ο φίλος μου, ο Έκτορ σκέφτηκε να προσπαθήσει να φτιάξει εκ νέου την σελίδα, και σκεφτήκαμε να το κάνουμε μαζί. Θέλω να γίνει πάλι ένας τόπος συγκέντρωσης, να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας. Το  πιο σημαντικό και το πιο δύσκολο είναι να πείσεις ανθρώπους να εμπλακούν και να βοηθήσουν την σελίδα», είπε αναφερόμενος στην απόφαση του να ασχοληθεί ως διαχειριστής της σουηδικής σελίδας «Fmsweden.se», που ασχολείται με το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Θα την προμοτάρω στα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης. Δεν είναι εύκολο, είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης», σχολίασε μιλώντας για το ρόλο του διαχειριστή.