ΠΑΟΚ και… #μένουμεσπίτι (pics)

ΠΑΟΚ και… #μένουμεσπίτι (pics)

ΠΑΟΚ και… #μένουμεσπίτι (pics)

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ εκμεταλλεύτηκε τα social media και έφερε σε επικοινωνία τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με τον κόσμο της. Τι κάνουν, λοιπόν, οι παίκτες μένοντας σπίτι;

Τα social media είναι ο καλύτερος τρόπος για αλληλεπίδραση και επαφή. Ο ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο κομμάτι έχει δείξει το πόσο μπροστά βρίσκεται, σήμερα έβαλε τους παίκτες στο «παιχνίδι» της επικοινωνίας με τον κόσμο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» απάντησαν σε πολλές ερωτήσεις για το πως περνάνε τις ώρες τους κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια απάντησε στην ερώτηση για το συμβόλαιό του, μίλησε για το πως είναι αυτή η περίοδος στο σπίτι μαζί με την οικογένεια του, ενώ έστειλε και το μήνυμά του αναφερόμενος στην εξάπλωση του COVID-19. «Μένουμε όλοι στο σπίτι. Περνάω την ώρα μου με την κόρη μου, βλέπουμε μαζί ταινίες, κάτι που δεν είχα την ευκαιρία να κάνω πριν, πρέπει να βρούμε τρόπους να περάσουμε τον χρόνο μένοντας στο σπίτι με τις οικογένειες μας».

Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του χαρακτήρισε «δύσκολο και πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε», αλλά όπως εξήγησε, «υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις σπίτι και να περάσεις τον χρόνο σου, όπως το να κάνεις γυμναστική, να δεις ταινίες, να διαβάσεις βιβλία, να περάσεις χρόνο με τους κοντινούς σου ανθρώπους, για να μην χειροτερέψει η κατάσταση αυτή». Ανάμεσα στον ίδιο και τον Λάζαρο Λάμπρου ψήφισε τον συμπαίκτη και φίλο του, κάτι ανάλογο που έκανε και ο 21χρονος επιθετικός, στέλνοντας παράλληλα και το δικό το μήνυμα «μένουμε σπίτι».

Από την Ισπανία όπου βρίσκεται μαζί με την οικογένεια του ο Χοσέ Κρέσπο, είπε ότι «συνεχίζω την αποθεραπεία μου και ελπίζω σύντομα να είμαι πίσω μαζί με την ομάδα». Ο Φερνάντο Βαρέλα υποστήριξε: «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα εξαιτίας του κορονοϊού. Πρέπει να υπακούσουμε στις οδηγίες και στις αποφάσεις που έχουν ληφθεί για να μείνουμε σπίτι με τις οικογένειες μας. Ελπίζω να είναι καλά όλοι οι συμπαίκτες μου, μαζί με τις οικογένειες τους, γιατί τώρα αυτό είναι το σημαντικότερο».

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς απάντησε στην ερώτηση για την καλύτερη στιγμή μέχρι τώρα στη σεζόν τονίζοντας πως αυτή ήταν «η αντίδραση που βγάλαμε στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό», ενώ μίλησε και για τη λατρεία του ίδιου και των Πέλκα-Βέρνμπλουμ για το Football Manager. «Ο καλύτερος στο FM είναι ο Πόντους. Μπορεί να παίζει 24 ώρες, είναι παθιασμένος».

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί στάθηκε στο πως προσπαθούν οι ποδοσφαιριστές να μείνουν σε καλή κατάσταση, «κάνοντας το πρόγραμμα με τις ατομικές ασκήσεις», ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον απάντησε σε ερώτηση για την αγαπημένη του ομάδα στο ΝΒΑ φορώντας τη φανέλα του Κόμπι Μπράιντ, με τον ίδιο να δείχνει απόλυτα ενημερωμένος για την μέχρι τώρα πορεία των Λέικερς.

Τέλος, στο… αιώνιο ερώτημα «Μέσι ή Ρονάλντο» ο Πέλκας ψήφισε «Μέσι» και ο Ζίβκοβιτς «Ρονάλντο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα