Ελ Καντουρί: «Αποκλεισμένος» μακριά από την οικογένεια του

Ελ Καντουρί: «Αποκλεισμένος» μακριά από την οικογένεια του

Gazzetta team
Ελ Καντουρί: «Αποκλεισμένος» μακριά από την οικογένεια του

bet365

Η γυναίκα και τα δύο παιδιά του Μαροκινού μέσου του ΠΑΟΚ βρίσκονται στην Ιταλία, την ώρα που ο ίδιος είναι «αποκλεισμένος» στη Θεσσαλονίκη.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οι προπονήσεις και οι υποχρεώσεις του με τον ΠΑΟΚ κράτησαν τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη Θεσσαλονίκη, με την σύζυγο και τα δύο παιδιά του να βρίσκονται από τα μέσα Φεβρουαρίου στην Ιταλία, όπου είναι η μόνιμη κατοικία της οικογένειας.

Η σύζυγός του Μαροκινού ποδοσφαιριστή κατάγεται από Λομβαρδία, το επίκεντρο της πανδημίας του COVID-19 στην Ιταλία, συγκεκριμένα από την Μπρέσια, όπου βρέθηκε, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Metrosport», εκμεταλλευόμενη τη διακοπή των μαθημάτων στο γαλλικό σχολείο που πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη τα δύο μικρά παιδιά.

Την ίδια ώρα ο 29χρovos μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» βρίσκεται «αποκλεισμένος» στη Θεσσαλονίκη, καθώς ναι μεν έχουν αναβληθεί οι προπονήσεις και έχουν σταματήσει οι διοργανώσεις, ωστόσο οι οδηγίες που έχουν δοθεί στους παίκτες είναι να αποφεύγουν τα ταξίδια, αφήστε που αυτή την περίοδο δεν υπάρχουν πτήσεις προς την Ιταλία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα