Κυριάκος: «Γι’ αυτό επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Κυριάκος: «Γι’ αυτό επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

Κυριάκος: «Γι’ αυτό επέστρεψα στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Κυριάκος Κυριάκος βρήκε έναν διαφορετικό τρόπο να απαντήσει σε διάφορα ερωτήματα που αφορούν το νέο ρόλο και τα καθήκοντά του στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο επί είκοσι χρόνια υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, μετά από ένα διάλλειμα περίπου εννιά μηνών, επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και στην ομάδα, κοιτάζοντας με αισιοδοξία την επόμενη μέρα, που όπως λέει «ξημερώνει κάθε πρωί», γι’ αυτόν άλλωστε «δεν σταματάει η δουλειά κι ο σχεδιασμός».

Επιλέγοντας να μείνει συνεπής στις οδηγίες, λόγω της εξάπλωσης του COVID-19, ο Κυριάκος Κυριάκος αποφάσισε να επικοινωνήσει μέσω των social media με τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Ανοίγοντας ένα «διάλογο» μέσω της προσωπικής σελίδας στο Facebook, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και τις απορίες των φίλων του «Δικεφάλου», παράλληλα έδωσε απαντήσεις και για τους λόγους που αποδέχθηκε την τιμητική πρόταση που του έγινε από τον Ιβάν Σαββίδη να συμμετέχει ως μέλος στο Δ.Σ. της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με αρμοδιότητες σε θέματα –από τι άλλο;- επικοινωνίας.

«Ο καθένας έχει μια διαδρομή, κρίνεται σε βάθος χρόνου», σχολίασε σε σχετική ερώτηση. Και πρόσθεσε:

«Δεν είμαι μεγάλος φαν των τίτλων. Ούτε στην προηγούμενη θητεία αν με ρωτούσες ήξερα να σου πω. Στην επόμενη ΓΣ θα μπω στο ΔΣ. Αρμοδιότητες στην επικοινωνία που είναι ο τομέας εξειδίκευσής μου. Κυρίως στην στρατηγική και όχι στην διαχείριση της καθημερινότητας, εκεί που κάνουν πολύ καλή δουλειά ο Λευτέρης (σ.σ. Δούκας) κι ο Αρωνιάδης. Ένας από τους λόγους που γύρισα με χαρά, είναι γιατί θα μπορέσω να απελευθερώσω λίγο τον αδερφικό μου φίλο Μάκη Γκαγκάτση σε θέματα καθημερινότητας. Λίγοι ξέρουν τι κουβαλάει στους ώμους του ο Μάκης».

Αναφορικά με το αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει σιωπήσει τελευταία ο Κυριάκος Κυριάκος τόνισε: «Δεν έλειπε κάτι, οι συγκυρίες ήταν δύσκολες, αλλά ο ΠΑΟΚ είχε φωνή. Και ο Λευτέρης δίνει μεγάλο αγώνα σε δύσκολες συνθήκες, τώρα θα έχει απλά έναν ακόμη συμπαραστάτη. Ο μεγαλομέτοχος είναι επίσης συνεχώς δίπλα στην ομάδα, δεν είναι συνηθισμένο οι ιδιοκτήτες να μιλούν, αλλά να πράττουν», ενώ σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός δείχνει δύναμη με όσα γίνονται τελευταία εκτός των γηπέδων είπε:

«Μην τους κάνετε τη χάρη να τους θεωρείτε πιο δυνατούς απ ´όσο πραγματικά είναι!».

Ξεκάθαρη ήταν η απάντηση –« όχι, δεν προκύπτει από πουθενά»- σχετικά με το διέρρευσαν έγγραφα από τον ΠΑΟΚ και χρησιμοποιήθηκαν στην καταγγελία του Ολυμπιακού, ενώ όπως τόνισε «το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ διαχρονικά είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα και συνεχώς το ενισχύουμε. Μακάρι το παιχνίδι να παίζεται καθαρά στις επιτροπές και τα δικαστήρια και το νομικό μας επιτελείο ξέρει καλά τη δουλειά του».

Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» μπήκαν στη διαδικασία να ρωτήσουν και για αγωνιστικά θέματα, όπως η διαμόρφωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά, όπως και για το FFP, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα.

«Το FFP ισχύει διαρκώς. Ο εξορθολογισμός των δαπανών σε σχέση με τα έσοδα είναι μια μόνιμη ανάγκη. Αυτό δε σημαίνει μείωση του μπάτζετ απαραίτητα, αλλά και αύξηση των εσόδων», ήταν η απάντηση του Κυριάκου σχετικά με το πρώτο κομμάτι.

Σ’ ότι αφορά την αποχώρηση του Λουτσέσκου είπε: «Καταρχάς ο Ραζβάν έκανε λάθος που έφυγε τόσο ξαφνικά λίγο πριν την προετοιμασία. Με ψυχρό μυαλό νομίζω το αναγνωρίζει και ο ίδιος. Ο βασικός λόγος όμως ήταν η κόπωση και το άγχος για το πως θα μπορέσει να φτάσει και φέτος τον πήχη που ο ίδιος δημιούργησε. Δε σου κρύβω ότι είχα παρόμοιες σκέψεις. Τα υπόλοιπα είναι κουτσομπολιά ανύπαρκτα. Καμιά διαφωνία στον σχεδιασμό δεν ήταν ικανή να χαλάσει την τόσο στενή σχέση του Λουτσέσκου με τον Σαββίδη»

Για την πορεία της φετινής ομάδας «δεν πρέπει να είμαστε άδικοι». «Μετά από μια τέλεια χρονιά, που θες δε θες σε «ξεφουσκώνει», δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο συνεπή πρωταθλητισμό με νέο προπονητή. Θα το ξεπεράσουμε και θα επανέλθουμε το όποιο στραβοπάτημα. Αλλάξαμε επίπεδο. Είναι καλό να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις από την ομάδα μας, αυτό χρειάζεται ο πρωταθλητισμός. Αλλά να μην την «πνίγουμε». Μετά από μια τέλεια χρονιά, συχνά έρχεται μια πιο ασταθής χρονιά, ειδικά όταν η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπα. Ο χρόνος πάντα δουλεύει υπέρ εκείνου που προσπαθεί».

Τέλος σε ότι αφορά την πρώτη του παρουσία στο Δ.Σ. της Λίγκας, εκπροσωπώντας την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (13/3), υπό την σκιά των μέτρων κατά του κορονοϊού υποστήριξε:

«Χθες πήγα κι εγώ στη Λίγκα, με ό,τι κινδύνους έχει αυτό, επειδή ο Ολυμπιακός ήθελε να...συζητήσει και άλλα θέματα με αφορμή την αυτονόητη αναβολή. Εδώ όλος ο κόσμος ψάχνει απαντήσεις για το πως θα καλυφθούν τα κενά που αφήνει η παύση δραστηριότητας, εμείς θα το λύναμε σε μια ώρα σε σύσκεψη συνεταιρισμού! Το βρήκα υποκριτικό τουλάχιστον!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα