Aρης: Μετά τις ανανεώσεις, θα σκεφτεί και τις πωλήσεις

Aρης: Μετά τις ανανεώσεις, θα σκεφτεί και τις πωλήσεις

Aρης: Μετά τις ανανεώσεις, θα σκεφτεί και τις πωλήσεις

bet365

Γιάννης Φετφατζίδης, Λούκας Σάσα και Λίντσεϊ Ροζ έχουν συμβόλαια για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο αλλά στον Άρη γνωρίζουν ότι από τον περασμένο Γενάρη βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα ομάδων του εξωτερικού.

Η αλήθεια είναι ότι μετά τον περασμένο Γενάρη, ο Άρης δεν είχε λόγο ενασχόλησης με τις περιπτώσεις των τριών ποδοσφαιριστών. Δεσμεύονται με συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, προφανώς συμπεριλαμβάνονται στο αγωνιστικό σχέδιο της επόμενης χρονιάς και σε τελική ανάλυση, αυτό ενδιέφερε τους «κίτρινους» ήταν οι επαφές με τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και για τους οποίους υπάρχει θέληση για νέα συνεργασία. Μέχρι στιγμής βέβαια, δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη σε καμία από τις υποθέσεις που είναι ανοιχτές…

Ωστόσο, στο άμεσο μέλλον οι «κίτρινοι» θα ασχοληθούν και με τις περιπτώσεις και των τριών διότι μέσα από τις εμφανίσεις τους ενίσχυσαν την αξία τους στην αγορά, έχουν μπει στο μάτι (κυρίως) ομάδων του εξωτερικού, αυτό διαπιστώθηκε εξάλλου τον περασμένο Γενάρη.

Ειδικά στην περίπτωση του Γιάννη Φετφατζίδη, καθώς η Αλ Ουάντχα «ακούμπησε» στο τραπέζι ένα ποσό της τάξεως των δύο εκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά των δικαιωμάτων του. Πέραν του Άρη, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είχε την παραμικρή πρόθεση επιστροφής στη Σαουδική Αραβία και παρότι το συμβόλαιο που είχε στα χέρια του ήταν «ηγεμονικό» επέλεξε να ακούσει την καρδιά του. Εξάλλου, στόχος του δεν είναι η επιστροφή σε ασιατικό Πρωτάθλημα, αλλά η εξασφάλιση μιας ακόμη ευκαιρίας σ’ ένα από τα κορυφαία της Ευρώπης. Αν το έχει καταφέρει, θα φανεί μέσα στους επόμενους δύο μήνες…

Τον περασμένο Γενάρη, περιζήτητος ήταν και ο Λούκας Σάσα καθώς εκδήλωσαν ενδιαφέρον, η Αλ Ουάντχα αλλά και ομάδα από την Ιαπωνία. Οι προτάσεις απορρίφθηκαν τόσο από τον Άρη όσο και από τον ίδιο τον αθλητή. Βασικά οι Θεσσαλονικείς ξεκαθάρισαν στον ατζέντη του παίκτη, Λέο Κορνασίνι, ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πρόθεση παραχώρησης του παίκτη καθώς ο Βραζιλιάνος ατζέντης κινήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση, έχοντας βρει ομάδες οι οποίες κάλυπταν τη ρήτρα των 600.000 ευρώ που αφορούν ομάδες του εξωτερικού.

Την περασμένη Πέμπτη (12/3) ο ίδιος ο παίκτης αναφέρθηκε στις «φήμες» που έφτασαν και στα δικά του αυτιά και σημείωσε ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα συζητήσει με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Για την ακρίβεια είπε στα κανάλια Novasports ότι… «φήμες ακούω πολλές, ειδικά τον περασμένο Ιανουάριο. Έχω συμβόλαιο για δύο χρόνια στον Άρη και το μυαλό μου είναι στον Άρη. Είμαι ικανοποιημένος και θέλω βοηθήσω την ομάδα. Τώρα σκέφτομαι τα Playoffs, το Κύπελλο και μετά το τέλος της σεζόν θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο και θα δούμε…».

Ενδιαφέρον εκδηλώθηκε και για τον Λίντσεϊ Ροζ, επίσης τον περασμένο Γενάρη, αλλά και επί της περίπτωσης του Γάλλου αμυντικού, ο Άρης ήταν κάθετα αντίθετος στην προοπτική παραχώρησής του. Το ζήτημα δεν έχει κλείσει καθώς ο 27χρονος στόπερ βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα ομάδων του εξωτερικού και στον Άρη έχουν γνώση μέσα από την επικοινωνία που διατηρούν με τον ατζέντη του αθλητή. Γνωρίζουν δηλαδή ότι σύντομα θα έρθει πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του κι εκεί θα φανεί το πώς θα τη διαχειριστούν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα