Πανιώνιος: Σταματούν οι προπονήσεις

Gazzetta team
Πανιώνιος: Σταματούν οι προπονήσεις

bet365

Οι «κυανέρυθροι» θα έχουν ρεπό τις επόμενες ημέρες και θα περιμένουν τις εξελίξεις

Μέχρι την Τρίτη σταματούν, επί του παρόντος, οι προπονήσεις στον Πανιώνιο. Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σε συνάρτηση με την μη διεξαγωγή επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οδήγησαν τους «κυανέρυθρους» στην απόφαση να σταματήσουν οι προπονήσεις. Ωστε να διασφαλιστεί και η υγεία των παικτών.

Μάλιστα η ομάδα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, αναστέλλονται για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο, βάσει και των οδηγιών που έχουν δοθεί από την Πολιτεία στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας, είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε επακριβώς τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας και να προσπαθήσουμε, με ατομική ευθύνη ο καθένας, να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό, προκειμένου να περιοριστεί ο Covid-19.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σας καλεί να δώσουμε αυτόν τον αγώνα, χωρίς πανικό, αλλά με υπευθυνότητα, σύνεση και φυσικά απόλυτη προσήλωση στις οδηγίες του ιατρικού κόσμου. Ούτως ώστε, σύντομα να μπορούμε να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί στα γήπεδα, για να απολαμβάνουμε αυτό που όλοι αγαπάμε. Το ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα